пʼятниця, 30 березня 2012 11:39

"Дніпро" готовий продати Боатенга в Англію зі знижкою - ЗМІ

"Дніпро" готовий продати Боатенга в Англію зі знижкою - ЗМІ
Дерек Боатенг може змінити "Дніпро" на Туманний Альбіон. Фото: sport.bigmir.net

Клуб англійської Прем'єр-ліги "Вест Бромвіч Альбіон" може цього літа підписати опорного півзахисника "Дніпра" і збірної Гани Дерека Боатенга, повідомляє Mirror Football.

Британське видання повідомляє, що футболіст більше не хоче залишатися в Україні після недавнього расистського скандалу на матчі з полтавською "Ворсклою".

Нагадаємо, 28-річний футболіст побився відразу з декількома гравцями полтавської команди після того, як нібито почув на свою адресу характеристику "чорна мавпа" з вуст гравця "Ворскли" Романа Безуса.

Ще один англійський клуб - "Фулхем" - який взимку претендував на Боатенга, не зумів купити гравця за 5 млн євро в січні, проте видання в своєму розпорядженні має дані, що на цей раз керівництво дніпропетровського клубу готове розлучитися з ганійським гравцем, який відчуває дискомфорт в Україні, за скромну суму в 3,5 млн євро.

Залишається додати, що матч "Дніпра" і "Ворскли" закінчився з рахунком 1:1 і був був затьмарений конфліктом між міліцією та фанатами "Дніпра", а КДК, розібравши інцидент між Боатенгом і Безусом, не знайшла в ньому проявів расизму.

Зараз ви читаєте новину «"Дніпро" готовий продати Боатенга в Англію зі знижкою - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути