середа, 06 липня 2011 11:27

"Про Україну мені багато розповідав Рамос" - Боатенг

"Про Україну мені багато розповідав Рамос" - Боатенг

Півзахисник збірної Гани Дерек Боатенг розповів, чому він прийняв рішення перейти з іспанського "Хетафе" до дніпропетровського "Дніпра".

"У мене було кілька пропозицій. Найбільш конкретне з них — від "Вест Бромвіча", але я поговорив з Рамосом, з Інкумом, з родиною і ухвалив рішення на користь "Дніпра". Рамос навів багато аргументів на користь того, що так буде краще для моєї кар'єри", - зазначив футболіст.

"Я дуже багато роздумував над цим рішенням. Розмовляв з Самуелем, розпитував його про Україну. Також про вашу країну мені багато розповідав Рамос, з яким ми зустрічалися в Іспанії. Рамос - великий тренер. Він користується великою повагою. Зрештою, я порадився зі своєю сім'єю і прийняв рішення про перехід.

І я радий, що опинився тут, у "Дніпрі". Раніше я нічого не знав про Україну, і побачене справляє дуже хороше враження. Клубна інфраструктура, тренувальний процес - все відмінно! Найважливішим для мене є ставлення людей.

Гравці, тренери, керівництво зустріли мене дуже добре, з позитивним настроєм, приділяють багато уваги. І я щасливий, що зустрів таке ставлення. Це додає більше впевненості, і я буду показувати все, що вмію, для мого клубу", - цитує Боатенга офіційний сайт "Дніпра".

Раніше головний тренер "Дніпра" Хуанде Рамос розповів, у скільки обійшовся дніпропетровському клубу Боатенг.

Нагадаємо, що 21 червня "Дніпро" офіційно підписав контракт з ганським півзахисником Дереком Боатенгом.

Зараз ви читаєте новину «"Про Україну мені багато розповідав Рамос" - Боатенг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути