субота, 03 листопада 2012 12:57

"Дніпро" цікавиться півзахисником ЦСКА

"Дніпро" цікавиться півзахисником ЦСКА
Трансфер Павла Мамаєва оцінюють у п'ять мільйонів євро ФОТО: my.mail.ru

Дніпропетровський "Дніпро" найближчим часом може вступити в переговори з московським ЦСКА про перехід 24-річного півзахисника Павла Мамаєва.

"Дніпро" дуже амбітний клуб і в нинішньому сезоні ставить завдання поборотися за місце в Лізі чемпіонів. Для того щоб обійти в турнірній таблиці київське "Динамо", команда має намір взимку зміцнити склад двома-трьома сильними гравцями, - розповів Life Sports один з українських футбольних агентів. - Боси клубу розраховують зміцнити центр поля, і Павло Мамаєв є одним з кандидатів на посилення складу. Поки говорити про перехід рано, але виключати його не став би".

Контракт Мамаєва з армійцями закінчується лише влітку 2015 року, а трансферна вартість футболіста оцінюється експертами в п'ять мільйонів євро.

Нагадаємо, що Мамаєв перебрався до табору ЦСКА з іншого столичного клубу - "Торпедо" - влітку 2007 року. За трансфер талановитого півзахисника армійці виклали два мільйони євро.

Зараз ви читаєте новину «"Дніпро" цікавиться півзахисником ЦСКА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути