субота, 16 березня 2013 17:22

Для Узєлкова обрали дуже ризикованого суперника – промоутер

Для Узєлкова обрали дуже ризикованого суперника – промоутер
Красюк прогнозує надскладний та інтригуючий поєдинок. Фото: Юлія РУДЕНКО

У команді Інтерконтинентального чемпіона за версією WBO у напівважкій вазі В'ячеслава Узєлкова пішли на великий ризик, запросивши йому в суперники на заміну швейцарцю Соф'яну Себіхі француза Дуду Енгумбу.

Про це розповів у коментарі Gazeta.ua генеральний директор "K2 Promotions" Олександр Красюк.

"Бій буде надскладним, – прогнозує він. – Якщо згадати поєдинок в Одесі з Мохаммедом Белкасемом, то Слава переміг із великими потугами. А Дуду Енгумбу перемагав Белкасема досить легко. Він мотивований і в нього було достатньо часу на підготовку. Ми пішли на великий ризик. Дізнавшись про травму Себіхі, у нас була альтернатива, або відміняти поєдинок, або запрошувати французького боксера. І ми вирішили ризикнути. Насправді інтрига дуже велика".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Узєлков перед титульним боєм потренувався на рингу разом із 4-річним сином

Промоутер також прокоментував нинішню форму чемпіона світу серед молоді за версіями IBF, IBO і WBC Олександра Спірка, вважаючи сьогоднішній його бій іспитом на профпридатність.

"Спірко класний боксер, але він ще жодного разу не бився із серйозними суперниками, які перебувають на високих позиціях світового рейтингу. Якщо він впевнено переможе свого опонента у сьогоднішньому поєдинку, тоді вже впевнено можна буде сказати про його рівень. Бо суперник досить складний, технічний, сильний, мотивований. Ми його бачили в бою з Федченком. Тоді він провів усі 8 раундів", – зазначив Красюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суперник Узєлкова прийшов на зважування з іграшкою-талісманом

Він також наголосив: "Якщо Спірку вдасться перемогти достроково, то це буде значний крок у просуванні його кар'єри. Уже зараз він є 14-м номером світового рейтингу у своїй ваговій категорії за версією WBO".

Нагадаємо, сьогодні у столичному Палаці спорту на боксерському шоу "K2 Promotions" В'ячеслав Узєлков відстоюватиме свій титул Інтерконтинентального чемпіона WBO у напівважкій вазі. Йому протистоятиме уродженець Конго Дуду Енгумбу. Трансляція поєдинку відбудеться 16 березня о 23:00 на телеканалі "Інтер".

Зараз ви читаєте новину «Для Узєлкова обрали дуже ризикованого суперника – промоутер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути