четвер, 07 березня 2013 01:34

Узєлков носить вишиванку, яку йому подарував Андранік Алексанян

Український боксер і шоумен В'ячеслав Узєлков ходить у вишиванці, яку йому подарував хлопчик-співак Андранік Алексанян після телевізійного шоу "Танцюю для тебе".

Саме в подарованій хлопчиком вишитій сорочці Узєлков прийшов на анонсуючу прес-конференцію боксерського вечора компанії братів Кличків "K2 Promotions" у Києві.

"Вишиванку я вдягнув, бо ця сорочка має історію. Колись я танцював у проекті і дитина, для якої я це робив, хлопчик-інвалід із неймовірним голосом Андранік Алексанян. Так от, цей хлопчина і подарував мені її. Я ношу її на собі як частину його, частину сили цієї маленької людини, українця, який заряджає позитивною енергією всіх людей", – пояснив боксер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Узєлков назвав доньку Олівією

"Узагалі, я виходжу на ринг в одязі українських дизайнерів. Причому під пісню українського гурту і в українській формі. Бо я – українець, я – "натур продукт України", – наголосив Узєлков.

16 березня він відстоюватиме свій титул інтерконтинентального чемпіона за версією WBO в напівважкій вазі у поєдинку зі швейцарцем Софіане Себіхі.

"Цей поєдинок буде доказом, що ми – сильні чоловіки, козаки і "нашому роду нема переводу", як кажуть. Я покажу красивий і якісний бій. Про суперника дізнався зовсім недавно. Розумію, що це "нокаутер", але я теж дуже сильно б'ю і можу навіть відправити суперника в нокаут. До бою готовий дуже добре. Провів величезну кількість спарингів, нокаутував своїх партнерів, одному навіть зламав носа. У мене була кривава підготовка до бою. Тож я всіх запрошую подивитись на нового Узєлкова, який буде в Києві показувати клас боксу", – закликав спортсмен.

Зараз ви читаєте новину «Узєлков носить вишиванку, яку йому подарував Андранік Алексанян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути