вівторок, 24 квітня 2007 12:07

Для О"Ші головне не пропустити в першому матчі

 

Ірландський захисник "Манчестера" Джон О" Ші, 25 років, упевнений, що гра оборони "Юнайтед" матиме вирішальне значення в першому півфінальному матчі Ліги Чемпіонів проти італійського "Мілана", інформує російський сайт "МЮ".

"Юнайтед" підходить до цієї гри без Фердінанда, Невілла, Відіча, Сільвестра, а участь Патріса Евра все ще під питанням.

О" Ші, який займе місце в центрі або на правому фланзі оборони, говорить, що дуже важливе щоб "Юнайтед" зміг стримати "Мілан", який забив 14 м"ячів в останніх чотирьох матчах чемпіонату Італії.

- Найважливіше – зберегти свої ворота "сухими". Це першочергове завдання. Очевидно, що перемога з рахунком 1-0 або 2-0 була б ідеальним варіантом, тому що ми знаємо, що можемо забити в гостях. Нападаючі у відмінній формі цього сезону, - сказав Джон в інтерв"ю Радіо манчестер Юнайтед.

Але О"Ші застеріг щодо розмов про те, що швидша і молодша атака "Юнайтед" легко справиться з віковою обороною "Мілана".

- Говорять, що вони старі, а ми нова й молодша команда, але в даному випадку це не працює. У них в складі є декілька видатних футболістів, і ми знаємо, що якщо на якомусь етапі гри втратимо концентрацію, то вони нас покарають. Можливо, вони рухаються по полю не так стрімко як ми, але вони дуже швидко міркують, - застеріг О" Ш.

"Юнайтед" знекровлений травмами на фініші сезону, але Джон говорить, що у команди є все, щоб вийти у фінал. Проте, він визнає, що манкуніанцям необхідна фортуна.

-Це дуже важливий матч. Нам потрібний небагато вдачі й такого ж куражу, який ми зловили в грі з "Ромою". Нам потрібні всі ці складники, тому що гра з "Міланом" буде для нас великим випробуванням, - закінчив захисник.

Зараз ви читаєте новину «Для О"Ші головне не пропустити в першому матчі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути