середа, 12 лютого 2020 19:43

Для київського "Динамо" євросезон закінчився

Для київського "Динамо" євросезон закінчився
Колишній тренер "Карпат" Ігор Йовичевич в Юнацькій Лізі УЄФА в цьому сезоні переміг "Динамо" та "Шахтар". Фото: ФК "Динамо" Загреб

В рамках 1/16 Юнацької Ліги УЄФА київське "Динамо" вдома поступилося в серії пенальті "Динамо" Загреб- 3:4. Основний час поєдинку закінчився внічию – 0:0

Що потрібно знати про матч?

Обидві команди мали кадрові проблеми. Хорватський клуб не зміг розраховувати на свою головну зірку вінгера Антоніо Маріна - травма. Також поза грою опинився плеймейкер команди Томіслав Крізманич. Кияни залишилися без форварда Владислава Ваната, який не встиг залікувати ушкодження. Захисник Олександр Сирота залишився у першій команді.

Ігор Костюк наситив середину поля. Господарі поля боялися домінування хорватів в півзахисті. Тому тренер киян Ігор Костюк випустив двох гравців, спрямованих на руйнування в середині поля - Богдана Білошевського та Віктора Бодню. На лавці запасних залишився більше креативний Ярослав Надольський.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому "Динамо" вилетіло з Ліги Європи

Жодна із команд не хотіла ризикувати. Команди більше вичікували помилки від суперника, ніж комбінувати. Кияни намагалися закидати м'яч за спину захисникам гостей довгими передачами та створити небезпеку після стандартів, а загребці розраховували на швидкі випади. Особливих дивідендів не мала жодна зі сторін.

Кожна із команд мала тільки напівмоменти біля воріт суперника

Слабку гру провели лідери господарів. Враховуючи втрати суперника, було сподівання, що саме кияни матимуть ігрову перевагу. Але лідери команди провели слабкий матч. Вінгери Георгій Цітаїшвілі та Артем Шулянський мали персональну опіку. Вікентій Волошин багато помилявся в середині поля.

В другому таймі загребці заволоділи ініціативою. Гості пристосувались до поля, почали грати у свій звичний футбол через контроль м'яча та позиційну атаку. Кияни намагалися контратакувати.

Доля матчу вирішила серія пенальті. Це справедливо, бо кожна із команд мала тільки напівмоменти біля воріт суперника.

Жеребкування 1/18 Юнацької Ліги УЄФА відбудеться 14 лютого.

Зараз ви читаєте новину «Для київського "Динамо" євросезон закінчився». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути