четвер, 12 грудня 2019 22:21

Чому "Динамо" вилетіло з Ліги Європи

Чому "Динамо" вилетіло з Ліги Європи
Олексій Михайличенко не зміг вивести "Динамо" із групи Ліги Європи

"Динамо" у 6 турі Ліги Європи не змогло перемогти "Лугано" -1:1. Таким чином команда Олексія Михайличенка покидає турнір.

Gazeta.ua зібрала головні аспекти гри на "Олімпійському"

Обидві команди мали проблеми зі складом. В "Динамо" через дискваліфікацію гру пропускали Беньямін Вербич, Артем Шабанов та Сергій Сидорчук. В "Лугано" не моголи грати Міят Міяч, Александер Гергет, Франсіско Родрігес та Дожнатан Саббатіні.

Втрати Вербича та Сидорчука стали вагомими. В середині поля "Динамо" не вистачало конструктиву. Володимир Шепелєв та Віталій Буялський не змогли налагодити гру у півзахисті. Олександр Караваєв та Карлос Де Пена були пасивними на флангах атаки.

"Динамо" не вистачало Сидорчука та Вербича

"Динамо" не справилося з тиском за результат. Киянам потрібно було тільки перемаги. Господарі поля боялися зайвих помилок, не брали ініціативу на себе. Навіть із самих зручний позицій не забивали.

Динамівці хотіли грати у швидкий футбол. В основі вийшли Олександр Караваєв, Віктор Циганкова та Карлос Де Пена. Де Циганков зайняв позицію атакувального півзахисника. Взаємодія між цими футболістами вийшла не кращою, вони скоріше заважали один одному, ніж використовували свої сильні якості.

"Динамо" атакувало лівим флангом та завдяки діям Циганкова. Завдяки активності Віталія Миколенка динамівці отримали флангові навіси та простріли з лівого флангу. Циганков намагався загострювати завдяки власній майстерності, але самому щось зробити було важко.

Команда Михайличенка була передбачуваною. Простріли, навіси, гра через Циганкова -це все легко читалося та перекушувалося. Не вистачало нестандартних дій господарям поля.

"Динамо" заслужило на виліт з Ліги Європи. В жодному матчі команда Михайличенка не переконала. Змогла здобути тільки одну перемогу дотиснувши "Мальме" у першому турі. Відсутність якості гри та результату призвело до того, що "Динамо" зайняло 3 місце у своїй групі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хацкевич близький до працевлаштування в Росії


В іншій грі "Копенгаген" вдома поступився "Мальме" 0:1. Таким чином саме представник Швеції став переможцем групи. "Копенганен" з другого місця вийшов у плей -оф. "Динамо" зайняло тільки 3 сходинку в турнірній таблиці.

.

Зараз ви читаєте новину «Чому "Динамо" вилетіло з Ліги Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути