неділя, 18 листопада 2012 19:02

"Дискотека була моєю помилкою. Я вибачився перед командою" - Воронін

"Дискотека була моєю помилкою. Я вибачився перед командою" - Воронін
Воронін влетів на рекордний штраф у "Фортуні" ФОТО: bundesliga.com

Український форвард "Фортуни" (Дюссельдорф) Андрій Воронін розповів німецькому таблоїду, за що він показав журналістам середній палець на тренуванні.

"У мене більше немає терпіння. Існує так багато інших футболістів, а всю увагу зосереджують на мені. Я ситий по горло. Хочу сконцентруватися на футболі. Деякі люди навіть приходять до мене додому, щоб покопатися в смітті і подивитися, що я з'їв, - обурюється Воронін. - Я показав палець не команді або клубу. Дискотека була моєю помилкою. Нічого хорошого не вийшло. Я попросив вибачення у команди, у тренера і клубу. Я приходжу на тренування, а всі витріщаються на мене. Команда нікого не цікавить. Мені це не подобається".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хворого Вороніна помітили у нічному клубі

Нагадаємо, на тижні Воронін був звільнений клубом від тренувань через хворобу. Однак замість того, щоб лікуватися, Андрій до ранку гуляв на дні народження дружини. За це отримав рекордний в історії клубу штраф - 20 тисяч євро.

Воронін виступає у "Фортуні" на правах оренди. За 546 хвилин у Бундеслізі Андрій не забив жодного голу і ходять розмови, що взимку форвард повернеться назад в московське "Динамо".

ВІДЕО: Воронін показав журналістам середній палець

"У мене хороші стосунки з керівництвом "Фортуни". Сподіваюся, все залишиться на тому ж рівні. Тим не менш, у тренера є інші завдання. Він не зобов'язаний розмовляти тільки зі мною. Люди, що зустрічають мене на вулиці, завжди підтримують. Мені подобається місто і фанати. Хочу відволіктися від цієї ситуації і зайнятися підготовкою, щоб виграти наступну домашню гру", - розповідає Воронін.

Зараз ви читаєте новину «"Дискотека була моєю помилкою. Я вибачився перед командою" - Воронін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути