четвер, 29 січня 2009 13:34

Дінара Сафіна присвятила перемогу брату

Росіянка Дінара Сафіна, яка обіграла в півфіналі Australian Open, - 2009 співвітчизницю Віру Звонарьову (6:3, 7:6), підвела підсумки матчу.

- Я була упевнена в перемозі, не дивлячись на те, що в останньому матчі програла Вірі. Я вийшла на корт повністю упевненою у власних силах. Своя гра в першому сеті мені сподобалася, в другій партії можна було більше пресингувати, але все добре, що добре закінчується, - сказала Дінара в ефірі "НТВ-плюс".

- Спасибі уболівальникам, які мене дуже підтримували. Віра грала до півфіналу дуже легко, розкуто, всі матчі виграла в двох сетах, а у мене все в трьох виходило. З іншого боку, перевірила свої фізичні можливості. Тепер мене чекає матч з Сереною Вільямс.

Так, я знаю, що переможниця стане першою ракеткою світу, але це ще цікавіше. У відкритій боротьбі визначиться не тільки чемпіонка, але і найсильніша на даний момент тенісистка світу. Що стосується сьогоднішньої перемоги, то, напевно, це непоганий подарунок братові, у якого два дні тому був день народження, - відзначила Сафіна.

sovsport.ru

Зараз ви читаєте новину «Дінара Сафіна присвятила перемогу брату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути