Ексклюзиви
субота, 20 жовтня 2018 19:38

"Динамо" зіграло черговий невиразний матч

"Динамо" зіграло черговий невиразний матч
Денис Гармаш нічим не запам'ятався

Київське "Динамо" святкувало чергову мінімальну перемогу. У Полтаві була обіграна місцева "Ворскла" – 1:0.

Кияни вкотре продемонстрували непереконливу гру. Кращим на полі був 18-річний Супряга. Владислав намагався діяти нестандартно, брати ініціативу на себе. В одному з епізодів наймолодший у складі киян гравець відірвався від трьох суперників і видав гольовий пас на Циганкова. Решта динамівців грала у свою традиційну гру – без загострення, без ризику і без моментів.

"Динамо" нагадує "Мілан" тридцятирічної давнини

Дивовижний матч видав Павло Ребенок. Ніколи ще не доводилося бачити аби гравець Прем'єр-Ліги не міг приборкати м'яч і випускав його за лицьову лінію. Після шостої чи сьомої втрати лівого півзахисника почали засвистувати навіть фанати "Ворскли". Якщо "Динамо" виглядало кепсько, то "Ворскла" взагалі жахливо.

"Динамо" нагадує "Мілан" тридцятирічної давнини. Тоді італійський суперклуб теж колекціонував перемоги з рахунком – 1:0. Однак, на відміну від підопічних Хацкевича, тодішні "россо-нері" грали в найсильнішій лізі світу і їм протистояли найвидатніші захисники. "Динамо" ж балансує на межі нічиєї в скромній першості України.

Зрозуміло, чому Гармаш випав із обойми збірної. Денис не забуває лише про жовті картки. Натомість ніяк не може проявити себе в атаці. За всю гру важко згадати якусь атакувальну дію Гармаша. Хіба удар з далекої відстані в першій половині гри. А ще недавно були часи, коли Денис ледь не самотужки запресинговував оборону суперника.

Після першої половини гри здавалося, що "Динамо" розвине успіх, однак початок другої налаштував швидше на повторення матчу проти "Астани". Кияни віддали ініціативу дозволяли супернику атакувати. Добре що вчасно схаменулися і не дали "Ворсклі" довести матч до нічиєї.

гол:
0:1 - 40 Циганков.
Ворскла - Шуст, Сапай, Якубу (Сергійчук, 82), Пердута, Даллку, Скляр, Чеснаков, Шарпар, Ребенок, Коломоєць (Ніколас Карека, 72), Кулач.
Динамо - Бойко, Кадар, Бурда, Миколенко, Кендзьора, Гармаш, Шепелев, Буяльський (Сидорчук, 70), Циганков (Сідклей, 71), Морозюк, Супряга (Русин, 90).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як "Динамо" в гостях перемогло "Ворсклу" - відео

Наступні матчі "Динамо" і "Ворскла" зіграють у четвер, 24 жовтня, в Лізі Європи. Кияни на виїзді поміряються силами із французьким "Ренном", а полтавці поїдуть до Баку грати проти "Карабаха".

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" зіграло черговий невиразний матч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути