субота, 13 квітня 2019 17:24

"Динамо" завдяки активності молодих гравів змогло дотиснути " Маріуполь"

"Динамо" завдяки активності молодих  гравів змогло дотиснути " Маріуполь"
Віктор Циганков знову приніс перемогу "Динамо".

Київське "Динамо" в гостях мінімально перемогло " Маріуполь" 1:0. Єдиний м'яч у грі забив Віктор Циганков під заверешння другого тайму.

Олександр Хацкевич був змушений обходитися відразу без 5 гравців основного складу. Віталій Буяльсьикй, Томаш Кендзьора, Микола Шапаренко пропускали гру через перебіг жовтих карток. Тамаш Кадар був вилучений у минулому турі проти "Зорі", а "Денис Гармаш почав відбувати чотириматчеву дискваліфікацію.

В цій ситуації Олександр Хацкевич був змушений довіряти гравцями, які до цього програвали конкуренцію, або дублерам. В центрі оборони вийшов 20 річний Денис Попов, для якого це був дебют за першу команду. Під кінець гри також дебютував 18 річний форвард Євген Ісаєнко. Весь другий тайм відіграв 18 річний Гія Цітаїшвілі

"Динамо" мало серйозні кадрові проблеми

На початку гри активнішими виглядали господарі поля. Підопічні Олександра Бабича намагалися забити швидкий гол, діяли доволі активно в атаці. Але дуже швидко динамівці вирівняли гру та почали створювати свої напівмоменти біля воріт Худжамова. Віталій Миколенко мав хорошу можливість забивати на прикінці першого тайму, але десь не вистачило навиків реалізації гольового моменту.

В другій половині гри Олександр Хацкевич випустив на поле 18 річного Цітаїшвлі замість Сідклея, який знову провів не виразну гру. " Маріуполь" почав тайм активніше. Свій момент мав Борячук, але динамівці прибрали швидко ініціативу до своїх рук. Почали все ближче та ближче підходити до воріт суперника. Вирішальною стала заміна центрального півзахисника Сидорчука та форварда Ісаєнка. 18 річний нападник збільшив тиск на оборону гостей. Саме активність Ісаєнка призвела до того, що Циганкова просто забули у власній штрафній - 1:0 на користь "Динамо".

Циганков не прощає помилок супернику

"Маріуполь" намагався відіграти. Бабич провів заміни для підсилення атаки. Але окрім тиску на довгих передач азовці нічого не запропонували супернику. Динамівці легко стримали активність суперника, при тому мали свої шанси в контратаках зняти всі питання на рахунок переможця. Ісанєнко не забив другий м'яч тільки дивом.

Зазвичай долю подібних матчів вирішує один гол. Забиває його та команда, яка більше прагне перемогти, викладаючись на 100 відсотків. Саме завдяки бажанню молодих гравців "Динамо" змогло дотиснути " Маріуполь"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Денис Гармаш прокоментував власну дискваліфікацію

В наступному матчі "Динамо" прийме на НСКа "Олімпійський" "Шахтар" 24 квітня.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" завдяки активності молодих гравів змогло дотиснути " Маріуполь"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути