пʼятниця, 12 квітня 2019 11:30

Денис Гармаш прокоментував власну дискваліфікацію

Денис Гармаш прокоментував власну дискваліфікацію
Денис Гармаш завжди мав запальний характер на футбольному полі

Хавбек "Динамо" Денис Гармаш прокоментував рішення КДК ФФУ дискваліфікувати його на 4 матчі за вилучення у кубковому матчі з "Шахтарем".

"На мій погляд, це дуже жорстоке покарання, вважаю, 4 матчі дискваліфікації для мене дуже багато. Так, я розумію, що був неправий у тому епізоді, що підвів партнерів по команді, тренерів і вболівальників і дуже шкодую про це. А найприкріше, що ми програли матч за пенальті! Але в той момент мій удар не був настільки сильним, щоб завдати травму Мораесу.

Згадайте, коли гравець "Шахтаря" Ісмаїлі вдарив рукою в обличчя нашого футболіста, його усунули всього на 2 матчі — це вдвічі менше! А наприклад, Тайсон майже у кожній грі відмахується від суперників ліктями або дає гравцям стусани ногами, як було у матчі з донецьким "Олімпіком", а судді не показують йому червоні картки, схоже, вони просто бояться вилучати гравців "Шахтаря"!

Я не намагаюся виправдатися або наговорювати на когось, але ті люди, які розбираються у футболі, прекрасно розуміють, що діється у нас у ФФУ. Але я вірю, що так буде не завжди", — сказав Гармаш.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, яку дискваліфікацію дістав Денис Гармаш за вилучення у матчі проти "Шахтаря"

Нагадаємо, що після рішення КДК Гармаш буде змушений пропустити матчі УПЛ із "Маріуполем", "Шахтарем", "Львовом" та "Олександрією".

Зараз ви читаєте новину «Денис Гармаш прокоментував власну дискваліфікацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути