вівторок, 06 грудня 2016 23:57

"Динамо" забило рекордну кількість м'ячів у Лізі чемпіонів

"Динамо" забило рекордну кількість м'ячів у Лізі чемпіонів

Київське "Динамо" розтрощило у Лізі чемпіонів турецький "Бешикташ" з рахунком 6:0.

Обидві команди розпочали з розвідки. На 8 хв Ярмоленко прострілив, однак його передачу не було кому замкнути. За хвилину найкращий гравець "Динамо" втік від захисників і вдало прострелив на Бесєдіна, якому залишилося лише підставити ногу, 1:0.

Турки кинулися відігруватися. На 22 хв їм ледь не вдалося замкнути простріл Куарежми. За хвилину після його передачі Рудько не втримав м'яча, але його підстрахував Антунеш.

На 28 хв захисник Бек збив у карному майданчику Гонсалеса, і Ярмоленко реалізував пенальті. Андреас отримав червону картку. Кияни миттю реалізували чисельну перевагу. Буяльський перекинув голкіпера і зробив рахунок 3:0. Наприкінці тайму Гонсалес після рикошету від захисника довів рахунок до 4:0.

Після перерви турки залишилися вдев'ятьох. Суддя вилучив за другу жовту картку Абубакара. Сидорчук на 60 хв зумів замкнути прохід Віталія Буяльського, 5:0.

На 80 хв Антунеш прострілив на Буяльського, але той пробив точно у воротаря. За хвилину Ярмоленко вийшов сам на сам із голкіпером, та не зумів переграти того. Першим у добиванні був Мораєс, 6:0.

На 80 хв Рибалка з-за меж карного майданчика влучив у штангу.

Київський клуб уперше в історії зміг забити 6 голів в основних раундах Ліги чемпіонів.

"Динамо" раніше втратило шанси на продовження боротьби в єврокубках.

У паралельному матчі "Бенфіка" поступилася "Наполі" 1:2. Обидві команди вийшли у плей-оф Ліги чемпіонів. "Бешикташ" продовжить виступи у Лізі Європи.

"Динамо" Україна - "Бешикташ" Туреччина - 6:0 (4:0, 2:0)

Голи: 1:0 - 9 Бесєдін, 2:0 - 30, пенальті Ярмоленко, 3:0 - 32 Буяльський, 4:0 - 45, автогол Хатчінсон, 5:0 - 60 Сидорчук, 6:0 - 77 Мораес.

"Динамо" - Рудько, Хачеріді, Антунеш, Бурда, Віда, Буяльський, Рибалка, Сидорчук (Корзун, 66), Ярмоленко, Гонсалес (Циганков, 69), Бесєдін (Мораес, 77).

"Бешикташ" - Фабрі, Марсело, Адріано, Бек, Тошич, Арслан (Тосун, 46), Хатчінсон, Оз'якуп, Куарежма (Фрай, 70), Шахан (Генюль, 46), Абубакар.

Попередження: Оз'якуп (20), Абубакар (30), Бурда (43), Адріано (49).

Вилучення: Бек (29), Абубакар (56).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" є ким замінити Ярмоленка у випадку продажу

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" забило рекордну кількість м'ячів у Лізі чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути