Ексклюзиви
вівторок, 06 грудня 2016 18:07

"Динамо" є ким замінити Ярмоленка у випадку продажу

"Динамо" є ким замінити Ярмоленка у випадку продажу
Богдан Ледньов. Фото: dynamo.kiev.ua

"Динамо" U-19 впевнено обіграло однолітків із "Бешикташа" в заключному поєдинку групового етапу юнацької Ліги УЄФА. Аналізуємо матч, який нічого не вирішував для киян у турнірному плані: команда Юрія Мороза достроково здобула путівку до плей-оф, ще й з першого місця.

Динамівська "молодіжка" змусила себе поважати. По-справжньому. 2000 глядачів у мороз, посеред робочого дня - більш ніж красномовний показник. Одна з головних робіт, яка тепер чекає на тренерів, - з головами футболістів. Зберегти нинішній дух, уникнувши запаморочення від успіхів буде непросто. Але немає нічого неможливого.

Ледньова вже необхідно "обкатувати" в першій команді. Богдан не лише зробив дубль, а ще й підчищав за Кошелєвим. Останній не зміг повноцінно замінити дискваліфікованого Тимчика праворуч у захисті. У будь-якому разі "двадцятка" U-19 переріс "молодіжку" і потрібно активно підключати його до основи. Тим паче за відсутності єврокубків. А якщо Ярмоленка продадуть, то взагалі без варіантів.

Без диспетчерських здібностей Шапаренка середина поля виглядала одноманітно. Хавбек відбував дискваліфікацію, а Петрусенка рівноцінною заміною Миколі назвати не можна. Лише під кінець матчу Наумець і Булеца розігралися, останній навіть забив. Фланги в "молодіжки" досить сильні, але для плей-оф цього й багато, й замало.

Юрієві Морозу так і не вдалося вирішити проблему центру оборони. При стандартах суперника - повна розгубленість, кого крити. Під час пресингу - відвертий мандраж. Вирішення цього питання - першочергове завдання на зиму, якщо не хочуть швидко зійти з дистанції.

"Динамо" U-19 - "Бешикташ" U-19 - 3:1

Голи: Ледньов (39), Езтюрк (43), Ледньов (64), Булеца (73).

"Динамо": Маханьков - Кошелєв, Алібеков (Мельник, 81), Калюжний, Михайличенко - Наумець, Петрусенко - Янаков, Булеца, Ледньов (Куліш, 83) - Алексєєв (Козиренко, 89).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найстійкішим у "Динамо" U-19 є голкіпер

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" є ким замінити Ярмоленка у випадку продажу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути