четвер, 14 лютого 2019 22:10

Динамо врятувало гру в Греції

Динамо врятувало гру в Греції
Віталій Буяльський забив перший офіційний м'яч Динамо вновому сезоні

Київське "Динамо" звело унічию – 2:2 перший матч 1/16 фіналу Ліги Європи з грецьким "Олімпіакосом". Відзначилися Буяльський і Вербич.

У першому таймі кияни притиснулися до воріт і дозволили "Олімпіакосу" вже в першій серйозній атаці відкрити рахунок. Миколенко втратив Фортуніса, той відразу віддав на Хассана і нападник греків невідпорно пробив.

"Динамо" почало розвалюватися. Кенджьора віддавав пас на Бойка, голкіпер понадіявся на Бурду і в підсумку м'яч перехопив Фортуніс. Однак цього разу штанга врятувала ворота киян.

Здавалося, "Олімпіакос" лише нарощуватиме перевагу, але, як грім серед ясного неба стався гол "Динамо". Циганков кинув у прорив Кенджьору, поляк дістав м'яч у підкаті й прострелив на вільного Буяльського – 1:1.

Греки дали динамівцям ще трохи потішитися нічиїй, але невдовзі знову були попереду. Циганков, відбиваючись, ідеально скинув м'яч на ногу Діашу й той невідпорно пробив злету – 2:1.

Перший тайм так і закінчився. Сподівання вболівальників "Динамо" на якісний футбол вкотре розвіялися. Європейський середняк без особливої напруги рвав оборону киян і легко забивав м'ячі.

У другій половині матчу греки притислися до своїх воріт, розраховуючи втримати мінімальну перемогу. Хороші нагоди зрівняти рахунок утратили Шапаренко і Циганков. Коли здавалося, що гра так і завершиться перемогою господарів поля, киянам вдалася гарна комбінація. Після навісу з лівого флангу, Циганков скинув м'яч у центр карного майданчика, а Вербич ударом зльоту з відскоком від газону відправив його в сітку воріт – 2:2.

Голи:
1:0 - 9 Хассан, 1:1 - 27 Буяльський, 2: 1 - 40 Діаш, 2: 2 - 89 Вербич.
Олімпіакос - Жозе Са, Сіссе, Цімікас, Мерья, Вукович, Фортуніс (Натхо, 69), Камара, Поденсе (Хрістодулопулос, 81), Гільєрме, Діаш (Масурас, 86), Хассан.
Динамо - Бойко, Бурда, Миколенко, Кенджьора, Шабанов, Буяльський, Шапаренко (Гармаш, 82), Вербич, Шепелев, Циганков, Фран Соль (Русин, 82).
Попередження:
Камара (32), Поденсе (58), Вербич (74), Кенджьора (90).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Олімпіакос" - "Динамо" 2:2. Кияни на заключних хвилинах вирвали нічию

Гра-відповідь відбудеться 21 лютого в Києві.

Зараз ви читаєте новину «Динамо врятувало гру в Греції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути