Ексклюзиви
субота, 25 серпня 2018 22:03

"Динамо" вперше втратило очки в УПЛ - відео

"Динамо" вперше втратило очки в УПЛ - відео
Без Кадара кияни не змогло втримати переможний результат. Фото: ФК "Динамо"

У матчі 6 туру чемпіонату України з футболу "Динамо" на виїзді розійшлося миром з "Чорноморцем" (1:1).

Наставник киян Олександр Хацкевич зробив одразу 8 замін у порівнянні з матчем проти "Аякса" у Амстердамі. До стартового складу не потрапили три захисники - Кадар, Пиварич і Кендзьора. Замість них вийшли Шабанов, Миколенко і Морозюк. У півзахисті на лаві запасних опинилися Сидорчук, Буяльський, Гармаш і Вербич. Цього разу білоруський фахівець довірив місце на полі Че Че, Шепелєву, Андрієвському і дебютанту Сідклею, який є номінальним захисником, але з одеситами вийшов на місце лівого півзахисника.

Центральний нападник Бесєдін навіть не потрапив до заявки - його місце дісталося молодому Русину. Останній створив найбільше загроз "Чорноморцю" - до перерви на його удар якимось дивом зреагував голкіпер Литовченко. А вже в другому таймі форвард скористався своїм шансом - після пасу Шабанова Русин випередив захисника Грачова і головою пробив мимо голкіпера, зробивши рахунок 1:0 на користь гостей. Саме так "Динамо" завершувало чотири попередні зустрічі і до останньої 10-хвилинки здавалося, що динамівці продовжать свою серію: упродовж гри господарі не створили нічого небезпечного біля воріт "Динамо", зосередившись на обороні.

Момент прийшов зі стандарту: після подачі з кутового у виконанні "джокера" Карнози Грачов, який був винуватцем пропущенного гола, легко відірвався від Морозюка, виграв верхову боротьбу у Бурди і результативно пробив під поперечину. Бойко не зміг врятувати свою команду.

За "Динамо" дебютували бразилець Вітор Буено, якого випустили на правий фланг півзахисту, і нападник Супряга, який зіграв центрфорварда. Обидва показали себе скромно і не створили нічого надзвичайного.

Плотний графік дався взнаки - "Динамо" вперше в чемпіонаті втратило очки і наразі з 13 балами обіймає третю позицію в турнірній таблиці. "Чорноморець" заробив черговий заліковий бал і розташувався одразу за динамівцями на 4-му місці з 9 очками.

"Чорноморець" - "Динамо" 1:1

Голи: Грачов, 84 - Русин, 59

"Чорноморець": Литовченко, Грачов, Трубочкін, Рижук, Романюк, Смирнов, Савченко (Карноза, 74), Леонов (Мусолітін, 80), Чорній, Бабенко, Діденко (Коваль, 71)

"Динамо": Бойко, Шабанов, Сідклей, Морозюк, Бурда, Миколенко (Вербич, 46), Шепелєв, Че Че, Циганков (Буено, 64), Андрієвський, Русин (Супряга, 83)

Попередження: Бабенко, 75, Литовченко, 90, Смирнов, 90+2

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Аякс" - "Динамо" 3:1, кияни значно погіршили свої шанси на вихід в групу ЛЧ

Після 6 турів УПЛ "Динамо" відстає від "Шахтаря" на два очки і має гру в запасі.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" вперше втратило очки в УПЛ - відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути