Ексклюзиви
четвер, 24 серпня 2017 22:16

"Динамо" вийшло в Лігу Європи

"Динамо" вийшло в Лігу Європи
Денис Гармаш забив один з голів "Марітіму". Фото: dynamo.kiev.ua

"Динамо" в День Незалежності обіграло в Києві португальський "Марітіму" 3:1 і вийшло до групового етапу Ліги Європи.

Матч розпочався з атаки "Динамо". На 3 хвилині Ярмоленко дав пас на хід Буяльському, той не зумів переграти воротаря, а Мбокані бив у порожні ворота. На щастя для португальців захисник Жуніор виніс м'яч із лінії воріт.

Наступного моменту довелося чекати довго. На 26 хвилині кияни забили гол, але суддя зафіксував офсайд у Ярмоленка. На 30 хвилині впритул із 5 метрів бив Мбокані, але влучив просто у воротаря.

Рахунок відкрив Денис Гармаш на 32 хвилині. Морозюк виконав подачу із правого флангу, захисник підняв м'яч над штрафним майданчиком, а Денис пробив головою просто в кут воріт.

Ще за 3 хвилини Морозюк відзначився сам. Він пробив штрафний і м'яч за непередбачуваною траєкторією влетів у ворота 2:0. Наприкінці тайму португальці спробували активізуватися, але динамівці грамотно гасили їхні атаки.

На 51 хвилині простріл Морозюка намагався замкнути Мбокані, але не зумів переграти Шарлеса з 2-метрів. З 55 по 59 хвилину двічі небезпечно бив Ібсон, однак у ворота не влучив.

На 62 хвилині киянам вдалася відмінна контратака. Кенджьора навісив на дальню штангу, а Гонсалес "парашутом" закинув м'яч у протихід воротарю 3:0.

Утім за 4 хвилини гості відіграли один гол. Метушнею у воротарському майданчику киян скористався Шен 3:1.

Більше голів у матчі забито не було.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сидорчуку "поїздили по вухах" на тренуванні перед "Марітіму"

Динамо: Коваль – Морозюк, Віда, Кенджьора, Кадар – Сидорчук, Буяльський (Мораєш,86) – Ярмоленко, Гармаш (Шепелєв, 75), Гонсалес – Мбокані (Кравець, 90).

Марітіму: Шарлес – Бебето, Жуніор, Сантос (Ібсон, 46), Мартінш – Гамбоа, Шен (Лундберг, 70), Бесса (Клебер, 46) – Валенте, Евертон, Віланкулуш.

Голи: Гармаш 32, Морозюк, 35 Гонсалес, 62, Шен, 68

Попередження Кенджьора, Бесса

Своїх суперників у груповому раунді Ліги Європи "Динамо" дізнається завтра, під час жеребкування. Разом із "Динамо" стануть відомі суперники луганської "Зорі".

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" вийшло в Лігу Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути