вівторок, 30 квітня 2013 16:43

"Динамо" у Харкові може залишитися без підтримки ультрас

"Динамо" у Харкові може залишитися без підтримки ультрас
"Динамо" не організовує виїзд фанів у Харків? Фото: ultras.org.ua

"Металіст" отримав лист від "Динамо", в якому повідомляється, що кияни не організовують виїзд уболівальників до Харкова на матч 27-туру.

У відповідь на це ФК "Металіст" заявив, що квитки, призначені для команди гостей, згідно з регламентом змагань, зарезервовані і можуть бути передані представнику клубу тільки до 12:00, 1 травня.

У разі, якщо ФК "Динамо" до вказаного часу не заявить про своє рішення щодо придбання квитків на гостьовий сектор для своїх уболівальників, у зв'язку з підвищеним інтересом до матчу, квитки будуть реалізовані у вільному продажу.

Згідно з регламентом під час проведення матчів вхід на стадіон, включаючи гостьовий сектор, здійснюється виключно за наявності квитка. Без пропусків київських фанатів на трибуни не пустять.

Нагадаємо, матч "Металіст" - "Динамо" відбудеться 4 травня в Харкові, на стадіоні "Металіст". Початок о 19:30. Трансляція на телеканалі 2+2.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" у Харкові може залишитися без підтримки ультрас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути