неділя, 26 листопада 2017 22:12

"Динамо" реабілітувалося після Албанії

"Динамо" реабілітувалося після Албанії
"Динамо" на класі обіграло "Сталь". Фото: fcdynamo.kiev.ua

"Динамо" перемогло в Києві кам'янську "Сталь" 2:0 і продовжує відставати від донеччан на 4 бали.

Робимо перші висновки після матчу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "В обороні киян твориться повний безлад"

Мабуть, Олександр Хацкевич знайшов винних у поразці в Албанії від "Скендербеу". Мораєс і Піваріч розпочали матч на лаві запасних. Замість них вийшли молоді Шапаренко і Миколенко. Шапаренко у першому таймі взагалі був найкращим на полі – віддав гольовий пас, ударив у штангу й брав участь у всіх небезпечних атаках свого клубу. миколенко був не таким помітним, але лівий фланг оборони закрив надійно. Такої анархії, як при Піварічу зліва не було.

Дивує, чому тренери киян не посадили на лаву Хачеріді. Євген може віддати пас лише ближньому партнеру. До того ж Хачеріді, здається, втратив швидкість – другий свій козир після високого зросту. Кілька разів Вакула, який вийшов на заміну просто оббігав його. А якщо згадати гру Євгена в Албанії, де він поступався у швидкості ледь не всім атакувальним гравцям "Скендербеу", то виходить, що тренери динамівців мусять уже зараз подбати про заміну.

Життя підказує наставникам "Динамо" єдино можливий вихід із кризи, що затяглася – робити ставку на молодих. Шапаренко вийшов і зіграв набагато краще за легіонера Корзуна. Хтозна, може, Богдан Лєднєв уже зараз кращий за Мораєса.

Попри перемогу динамівці вкотре не переконали своїх прихильників у тому, що Хацкевич – кращий тренер для команди. Суперник був аж надто слабкий. І тим не менше столична команда в другій половині гри воліла за краще зберегти скромні 2:0, а не думати про те, як довести справу до розгрому.

Денис Гармаш нібито й небагато пропустив, але нині перебуває в жахливій формі. Найгірша заміна матчу.

Динамо: Бущан, Кендзьора, Хачеріді, Кадар, Миколенко, Шепелєв, Буяльський, Циганков, Шапаренко (Мораєс, 75), Морозюк (Гармаш, 65), Мбокані (Русин, 86).

Сталь: Пеньков, Даніелян, Ульянов, Ткачук, Мицик, Климчук, Якимів (Мисик,77), Месхі (Копитов, 68), Кузик, Малакян, Обрадович (Вакула, 58).

Голи: Мбокані,12, Морозюк, 51

У ще одному поєдинку "Зоря" мінімально обіграла "Зірку" завдяки голу Громова.

Раніше "Карпати" розгромно програли в першому матчі з новим тренером.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" реабілітувалося після Албанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути