вівторок, 22 листопада 2011 11:33

"Динамо" привітало Ігоря Суркіса з днем народження

"Динамо" привітало Ігоря Суркіса з днем народження

Президенту київського "Динамо" - Ігорю Суркісу виповнилося 52 роки. Клуб розмістив на своєму офіційному сайті привітання від імені всього колективу ФК "Динамо".

"Вельмишановний Ігоре Михайловичу!

З приводу Вашого Дня народження маємо велику честь і чудову нагоду від імені всіх динамівців поздоровити Вас, виважену толерантну особистість, шляхетну, порядну і просто чудову Людину! Людину, котра, як і ми, закохана у футбол.

Важко уявити, скількох фізичних, інтелектуальних та духовних зусиль Вам коштує постійне піклування про добробут команди і всього клубу. Кожен, хто працює поряд з Вами, бачить та відчуває, з якою неймовірною самовідданістю та завзятістю Ви несете свою футбольну місію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "На "Олімпійському" повинні грати тільки збірна і "Динамо"- Суркіс

Ми пишаємося тим, що упродовж багатьох років маємо можливість йти пліч-о-пліч з Вами стежкою розбудови динамівського футболу. Та й просто – по життю.

Нехай Вам завжди вистачає енергії та натхнення, мудрості та дипломатичності, віри та оптимізму ? заради подальшого прогресу Його величності Футболу.

Цього святкового дня бажаємо Вам міцного здоров"я, щастя і нових звершень у всіх Ваших благородних справах!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суркіс не бачить підстав для відставки Сьоміна

Колектив ФК "Динамо" Київ" - йдеться у привітанні.

Нагадаємо, Ігор Суркіс є президентом "Динамо" з 10 червня 2002 року. За цей час команда чотири рази вигравала чемпіонат України (2003, 2004, 2007, 2009), чотири рази - Кубок України (2003, 2005, 2006, 2007), п'ять разів - Суперкубок України (2004, 2006, 2007, 2009, 2011) , по разу Кубок Співтовариств (2002) і Кубок Першого каналу (2008).

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" привітало Ігоря Суркіса з днем народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути