понеділок, 21 листопада 2011 02:11

"Я не можу звільняти співробітників лише тому, що ті не подобаються уболівальникам" - Суркіс

"Я не можу звільняти співробітників лише тому, що ті не подобаються уболівальникам" - Суркіс

Президент "Динамо" Ігор Суркіс не має наміру в питанні кадрів емоційно підлаштовуватися під думку вболівальників, але при цьому завжди готовий до конструктивного діалогу з ультрас. Про це він сказав після закінчення матчу "Динамо" - "Олександрія". Нагадаємо, під час гри фани біло-синіх демонстративно залишили трибуни стадіону, перед цим вивісили банери на адресу директора департаменту по роботі зі ЗМІ та вболівальниками Миколи Несенюка.

"Уболівальники мають право висловлювати свою думку. І якщо вони її висловили - значить, щось накипіло. Але якщо я буду піддаватися емоціям і звільняти своїх співробітників лише тому, що вони чимось не подобаються уболівальникам, то це буде неправильно. Сьогодні вони хочуть, щоб пішов Несенюк, завтра їх не влаштує ще хтось", - сказав Ігор Михайлович.

Президент "Динамо" бачить вихід із ситуації.

"Ми спокійно розберемося. Може, Несенюк має зайнятися більше журналістською роботою, оскільки він журналіст. Присвятити себе роботі з новим сайтом, який, сподіваюся, ми відкриємо в кінці місяця. А щодо вболівальників, напевно, давно пора знайти людину, яка буде ними, скажімо так, трепетно займатися. У них є до нас претензії, у нас - до них. В останніх матчах, слава Богу, не чуємо матів на стадіоні. Разом з тим, скандування, які вони собі іноді дозволяють, матчі не прикрашають. Ми робимо все, щоб менше проносили на стадіон фаєрів, щоб не було як у грі з "Шахтарем". Але є питання, напевно, і до Несенюка вони справедливі. Будемо сідати і розмовляти", - зазначив Ігор Суркіс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я проти Бандери, Сталіна та Берії на стадіоні" - Суркіс

Контакт з уболівальниками у боса "Динамо" не припиняється.

"Я веду з ними постійний діалог, їх керівники мені дзвонять 24 години на добу, я їх завжди готовий прийняти. Треба знаходити компроміс і розмовляти, не можна рубати з плеча. Адже якщо вболівальники перестануть ходити на стадіон, для кого ми будемо грати? Напевно, є вина служб, які не спрацювали чітко в Харкові. Мова просто йде про заявку, щоб хтось за щось відповідав", - підкреслив президент біло-синіх.

Нагадаємо, матч "Динамо" - "Олександрія" завершився розгромною перемогою киян з рахунком 4:0. Голи забивали Ідейе, двічі Ярмоленко і олександрієць Назаренко відзначився автоголом.

Зараз ви читаєте новину «"Я не можу звільняти співробітників лише тому, що ті не подобаються уболівальникам" - Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути