Ексклюзиви
вівторок, 24 січня 2012 16:57

"Динамо" позичить іспанському клубу Реброва і чотирьох гравців

"Динамо" позичить іспанському клубу Реброва і чотирьох гравців

У вівторок, 24 січня, у футбольному центрі Марбельї відбудеться контрольний матч між німецькою "Фортуною" та ФК Марбелья. За іспанську команду в цьому поєдинку зіграють четверо гравців київського "Динамо".

Йдеться про воротаря Дениса Бойка, захисника Євгена Макаренка, а також півзахисник Віталій Буяльський та Факундо Бертольо. Також не виключена участь в грі тренера "Динамо" Сергія Реброва.

Юрій Сьомін пояснив, чому вирішив відгукнутися на прохання "Марбельї" і "відрядити" в їхню команду квартет своїх підопічних.

"Футболістам потрібна практика, в ігровому режимі вони отримають хороше навантаження. Тим більше, їх участь у завтрашньому матчі "Динамо" з "Відеотон" під питанням, у нас є двадцять готових вийти на поле гравців", - сказав Юрій Павлович.

Варто зазначити, що через це популярний портал з онлайн-результатми матчів Livescore навіть припустився помилки, написавши, що "Фортуна" сьогодні зіграє з "Динамо".

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" позичить іспанському клубу Реброва і чотирьох гравців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути