середа, 27 листопада 2019 21:47

"Динамо" повинно зіграти з позиції сили проти "Мальме"

В рамках 5 туру Ліги Європи київське "Динамо" зіграє в гостях проти "Мальме". В першу чергу киянам потрібно не програти у Швеції, щоб не дати випередити себе супернику у турнірній таблиці. Відстань між командами складає всього лише одне очко. Перемога в Мальме суттєво наблизить команду Олексія Михайличенка до першого місця. Після цього залишиться тільки перемогти аутсайдера групи "Лугано" із хорошою різницею забитих м'ячів. Перше місце -це не тільки престиж, але і легший жереб в 1/16 фіналу Ліги Європи. Хоча керманич "Динамо" вважає, що потрібно рухатися від матчу до матчу не думаючи про наступні ігри. Кожна із команд має шанси вийти у плей-оф за 2 тури до завершення групового турніру.

Автор: Динамо від Шуріка
  Олексій Михайличенко чекає важкої гри у Швеції
Олексій Михайличенко чекає важкої гри у Швеції

"Мальме" - суто домашня команда, яка набагато краще грає на рідному стадіоні, ніж в гостях. Для шведів матч проти "Динамо" - останній шанс зачепитися за можливість грати у плей –оф Ліги Європи, тому налаштування буде відповідним.Німецький тренер "Мальме" Уве Росльре не приховує, що динамівці - найсильніша команда групи, але завдання виходу до наступного раунду на відміняє.

Динамівцям ніяк не потрібно боятися свого суперника. Варто зіграти у свою гру. Цього буде достатньо для перемоги. Клас гравців команд суттєво вищий якраз в українського віце-чемпіона. Крім того, "Мальме" має кадрові втрати. Точно пропустять гру форвард Йо-Інге Бергет, а також півзахисник Оскар Левіцький. Обидва футболісти травмовані. Крім того, під питання участь форвардів Андреса Крістіансена та Маркуса Антонсона. Як бачимо, лінія атаки зазнала найбільших втрат перед матчем проти "Динамо". Альтернативи в атаці не маєм37-річному Маркусу Розенбергу, який після завтрашнього матчу завершить кар'єру.

"Мальме" має проблеми з форвардами

В "Динамо" втрат менше. Денис Бойко вже відновився від травми та працював у загальній групі на передматчевому тренуванні. Без Микити Бурди вже навчилися грати. Всі інші гравці готові грати. Тамаш Кадар тільки відновився після травми. Втрата Попова з його вміння вести боротьбу проти скандинавської команди може бути суттєвою.

Чемпіонат Швеції завершився ще 2 листопада через особливість клімату. Тому "Мальме" не має ігрової практики протягом вже 3 тижнів. Тренування –це добре, але ігровий ритм має збитися. Це ще один козир на користь "Динамо" в завтрашній грі. Зараз у Мальме погода дуже схожа на ту, що в Україні. Вдень температура прогрівається до плюс 7-8 градусів тепла, правда є волога. Ввечері стає вітряно та йде дощ, але загалом це аж ніяк не заважає показувати якісний футбол. Такі кліматичні особливості не мають стати для Динамо ніякою проблемою.У такій ситуації команді Михайличенка потрібно грати у свій футбол через контроль м'яча, а ні в якому разі не збитися на довгі передачі та боротьбу, що буде вигідно супернику.

Автор: Соцмережі
  Під час передматчевого тренування "Динамо" пішов дощ
Під час передматчевого тренування "Динамо" пішов дощ

Клас гравців "Динамо" вищий за суперника. Крім того, у шведів є проблеми з кадрами, відразу декілька гравців атаки опинилися поза грою. Не варто забувати, що "Мальме" втратив ігровий тонус після завершення сезон у 3 тижні тому. Всіма цими факторами "Динамо" має скористатися в очному матчі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Гірники" заслужили на нічию: головні висновки матчу "Ман Сіті" - "Шахтар"

Матч "Мальме"- "Динамо" відбудеться 28 листопада. Початок гри о 22.00 за київським часом.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" повинно зіграти з позиції сили проти "Мальме"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути