вівторок, 22 жовтня 2019 22:39

"Динамо" повинне було перемагати "Шахтар"

"Динамо" повинне було перемагати "Шахтар"
Додо приніс "гірникам" нічию в матчі проти "Динамо" Загреб. Фото: Фк "Шахтар"

"Шахтар" в рамках 3 туру Ліги чемпіонів зіграв внічию- 2:2 з "Динамо"Загреб

Які основні моменти гри?

"Шахтар" чекав помилок від суперника. Господарі поля розпочали розмірено, не особливо поспішаючи. Складалося враження, що підопічні Каштру чекають помилок від суперника. Індивідуальний клас гравців у хорватської команди не такий високий, не вистачає досвіду матчів Ліги чемпіонів. Тому природно, що вони помилятимуться. Якраз свої голи "гірники" забили через індивідуальні огріхи суперника в позиційній обороні.

"Динамо" грало персонально по лідерах "Шахтаря". Тайсон, Марлос та Ісмаїлі отримали "особисту" опіку. В окремих епізодах їх стерегли навіть по два гравці. Без своїх лідерів Каштру не так яскраво виглядала в атаці.

Тайсон, Марлос та Ісмаїлі отримали "особисту" опіку

Хорвати виграли середину поля. Гості побудували свою гру дуже щільно, не даючи ніякого простору супернику. В середині поля хорвати не давали спокійно приймати м'яч "гірникам", при втраті "сідали" на власну половину поля або відразу порушували правила зриваючи атаку. Коли повели в рахунку, то не притиснулися до власних воріт, а почали проводити контратаки.

Сергій Болбат провів не найкращий матч. Саме правий фланг захисту став найбільше вразливим місцем "Шахтаря". Болбат не тільки був пасивним в атаці, але і припускався помилок у захисті, програючи дуелі. Недаремно перший гол хорватів прийшов саме з правого флангу. Не дивно, що Каштру посадив Болбата на лавку запасних на початку другого тайму.

Додо стає джокером "гірників". Правий захисник "Шахтаря" вийшов на заміну в матчі з "Аталантою" та допоміг Соломону забити переможний м'яч. В грі проти "Динамо" Додо зрівняв рахунок в матчі.

Результат гри справедливий. Ближчим до перемоги було "Динамо", але хорватам просто не вистачило досвіду. "Шахтар" має у своєму складі футболістів, здатних вирішити епізод на власну користь. Це допомогло двічі забити та зрівняти рахунок

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Матчі "Шахтаря" з "Динамо" Загреб вирішать долю другого місця в групі

Після нічиї в Харкові "Динамо" Загреб та "Шахтар" мають по 4 очки та ділять між собою 2-3 місце в групі. Наступний матч команди проведуть між собою за два тижні 6 листопада в Хорватії.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" повинне було перемагати "Шахтар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути