неділя, 25 серпня 2013 21:03

"Динамо" перемогло запорізький "Металург" з різницею в один м'яч

"Динамо" перемогло запорізький "Металург" з різницею в один м'яч
Д'ємерсі Мбокані забив п'ятий гол у прем'єр-лізі України ФОТО: podrobnosti.ua

На полі "Славутич-Арени" у Запоріжжі завершилася зустріч місцевого "Металурга" і київського "Динамо" в рамках сьомого туру чемпіонату України серед клубів прем'єр-ліги. Столична команда здобула перемогу в цьому протистоянні, результат матчу - 2:1.

Андрій Ярмоленко міг забивати вже на першій хвилині, проте удар динамівця прийняла на себе поперечина. Рахунок був відкритий на 12-й хвилині - свій п'ятий гол у першості провів Д'ємерсі Мбокані після передачі Ярмоленка. У першому таймі гості створили ще ряд моментів для взяття воріт, проте реалізувати їх підопічним Олега Блохіна не вдалося.

Після перерви Ярмоленко все ж забив свій гол, вразивши ворота запорожців на 66-й хвилині, а через дві хвилини "Металург" розмочив рахунок стараннями Юрія Штурко - після удару півзахисника м'яч потрапив у штангу, в спину Максиму Ковалю і перетнув лінію воріт. До фінального свистка гості цілком могли забивати ще, проте у результаті рахунок до фінального свистка не змінився.

Таким чином, динамівці здобули четверту перемогу в сезоні, "Металург", у свою чергу, зазнав третьої поразки, зберігши представництво на 11-му місці в турнірній таблиці.

Чемпіонат України

Прем'єр-ліга

Сьомий тур

Металург З (Запоріжжя) - Динамо К (Київ) - 1:2

Голи: Мбокані, 12 (0:1); Ярмоленко, 66 (0:2); Штурко, 68 (1:2).

Металург Запоріжжя - Грдлічка, Сахневич (Сержінью, 78), Матеус, Тейку, Опанасенко, Годін (Жуніор, 65), Рудика, Матяж (Лазарович, 84), Пісоцький, Штурко, Шевчук.

Динамо Київ - Коваль, Тремулінас, Драгович, Хачеріді, Гусєв, Аруна, Вукоєвич, Ярмоленко, Беланда (Безус, 72), Ленс (Дуду, 90), Мбокані.

Попередження: Матеус, 77 - Аруна, 42; Ленс, 65; Драгович, 71; Гусєв, 90+5.

Вилучення: Матеус, 90+3

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" перемогло запорізький "Металург" з різницею в один м'яч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути