четвер, 22 серпня 2013 18:04

"Динамо" обіграло "Актобе" у матчі Ліги Європи

"Динамо" обіграло "Актобе" у матчі Ліги Європи
Київське "Динамо" перемогло у Казахстані з рахунком 3:2 ФОТО: ua.championat.com

Київське "Динамо" провело стартовий матч на європейській арені у новому сезоні. Команда Олега Блохіна зустрілася з "Актобе" в Казахстані в рамках першої гри стадії плей-офф Ліги Європи і перемогла в гостях з рахунком 3:2.

Зустріч відбулася на центральному стадіоні міста Актобе, зібравши повні трибуни. Поле арени виявилося не кращої якості, що, втім, не завадило суперникам обмінятися голами в першому таймі. Рахунок відкрив Андрій Ярмоленко на 16-й хвилині, а на 37-й новачок киян Бенуа Тремулінас зрізав м'яч у ворота Олександра Шовковського після прострілу у штрафний майданчик у виконанні господарів.

У другому таймі команди продовжили грати результативно - протягом шести хвилин динамівці забили двічі силами Брауна Ідейє та Юнеса Беланда, а на 65-й хвилині пропустили другий гол "Актобе". В останні хвилини господарі мали можливості уникнути поразки, але кияни, помиляючись в оборонних діях, все ж зуміли зберегти переможний результат.

Матч-відповідь суперників відбудеться на полі НСК "Олімпійський" у Києві через тиждень, повідомляє "Чемпіонат".

Ліга Європи

Раунд плей-офф

Перший матч

Актобе Казахстан - Динамо Київ Україна 2:3

Голи: 0:1 - 16 Ярмоленко, 1:1 - 37, автогол Тремулінас, 1:2 - 52 Ідейє, 1:3 - 57 Беланда, 2:3 - 66 Хайруллін.

Актобе - Сідельников, Арзуманян, Бадло, Мулдаров, Логвиненко, Хайруллін, Харабара (Примус, 60), Кападзе, С. Ковальчук (Лисенков, 60), Гейнріх, Давидов (Тагиберген, 86).

Динамо Київ - Шовковський, Хачеріді, Віда, Драгович, Тремулінас, Вукоєвич, Дуду (Ленс, 52), Беланда, Аруна, Ярмоленко (Гусєв, 67), Ідейє.

Попередження: Аруна (33), Драгович (49), Мулдаров (68), Примус (75), Ленс (76), Логвиненко (79), Беланда (80), Сідельников (80).

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" обіграло "Актобе" у матчі Ліги Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути