середа, 02 березня 2011 11:56

"Динамо" перемогло "Спартак" з Нальчика на турецькому зборі

"Динамо" перемогло "Спартак" з Нальчика на турецькому зборі

Київське "Динамо" провело запланований в рамках короткочасного збору в Туреччині контрольний матч. Суперником підопічних Юрія Сьоміна став "Спартак" з Нальчика, який за підсумками минулого сезону посів 6-е місце в чемпіонаті Росії. Про це повідомляє офіційний сайт української команди.

Якщо у матчі з "Торпедо" (2:0) грав умовно другий склад, посилений Сергієм Ребровим, то в матчі зі "Спартаком" вийшли найсильніші на даний момент виконавці. Природно, не обійшлося без втрат: Алмейда відновлюється після легкого ушкодження, Гільєрме лише вранці приєднався до команди, а Андрію Шевченко був наданий відпочинок.

Рахунок в матчі вдалося відкрити Вукоєвичу - Ярмоленко закинув м'яч у штрафний майданчик, і Огнен, відірвавшись від захисників, перекинув м'яч через голкіпера, який вийшов з воріт. На 50-й хвилині відзначився Денис Гармаш, красивим ударом зльоту з дальньої дистанції встановивши остаточний рахунок у матчі.

"Динамо" - "Спартак" (Нальчик) 2:0

Голи: Вукоєвич (6), Гармаш (50).

"Динамо": Шовковський (Коваль, 41), Даніло Сілва (Бетао, 41), Юссуф, Хачеріді, Попов, Вукоєвич, Єрьоменко (Рибалка, 60), Гусєв (Зозуля, 60), Мілевський (Гармаш, 41), Ярмоленко ( Нінкович, 41), Кравець.

Нагадаємо, першого березня в каси стадіону "Динамо" ім. Валерія Лобановського (вул. Грушевського, 3) надійшли у продаж квитки на перший матч 1 / 8 фіналу Ліги Європи УЄФА 2010/2011, в якому "Динамо" прийме англійський "Манчестер Сіті".

Вартість квитків - 50, 100, 150 і 200 гривень, залежно від обраного сектора.

Поєдинок "Динамо" - "Манчестер Сіті" відбудеться у четвер, 10-го березня. Початок о 22.05.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" перемогло "Спартак" з Нальчика на турецькому зборі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути