Ексклюзиви
понеділок, 28 лютого 2011 18:36

Ребров допоміг "Динамо" обіграти московське "Торпедо"

Ребров допоміг "Динамо" обіграти московське "Торпедо"

Сьогодні "Динамо" провело запланований в рамках короткочасного збору в Туреччині контрольний матч. Суперником підопічних Юрія Сьоміна стало московське "Торпедо", яке за підсумками минулого сезону завоювало путівку в перший дивізіон чемпіонату Росії. Матч складався з двох таймів по 40 хвилин кожен.

З перших хвилин головний тренер випустив футболістів, не задіяних у домашньому поєдинку з "Бешикташем", а також тих, хто виходив на заміну (Нінкович і Зозуля). В якості капітана партнерів на поле вивів Андрій Несмачний, що відзначає сьогодні 32-й День народження. Склад був посилений і Сергієм Ребровим, який відгукнувся на пропозицію Юрія Сьоміна змінити тренерський костюм на ігрову форму.

Протягом матчу у Сергія Станіславовича був хороший момент відзначитися, але, на жаль, реалізувати його не вдалося. Забивали ж у цьому спарингу інші. На 32-й хвилині Бертольо заробив штрафний метрах в 25-ти від воріт, і Рибалка блискучим ударом поклав м'яч у сітку воріт. Остаточний рахунок динамівці встановили в середині другого тайму: активний Зозуля заробив пенальті, а Нінкович направив м'яч точно в кут воріт.

Відзначимо, що на вівторок заплановано проведення ще одного контрольного матчу. Суперником наших хлопців стане представник Прем'єр-ліги чемпіонату Росії - "Спартак" з Нальчика. Початок о 16:00.

Контрольний матч

"Динамо" - "Торпедо" (Москва) - 2:0 (1:0).

"Динамо": Бойко (Кичак, 41), Несмачний, Хачеріді, Гіоане, Маграо, Бертольо, Гармаш, Нінкович, Рибалка, Зозуля, Ребров.

"Торпедо": (стартовий склад): Рижиков, Сафронов, Безліхотнов, Андрєєв, Коновалов, Міщенко, Концедалов, Зураєв, Рилов, Самсонов, Стєклов.

Голи: Рибалка (32), Нінкович (67, пен.).

Зараз ви читаєте новину «Ребров допоміг "Динамо" обіграти московське "Торпедо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути