Ексклюзиви
субота, 12 грудня 2020 19:41

"Динамо" оскандалилося в матчі з "Колосом"

"Динамо" оскандалилося в матчі з "Колосом"
Двох м'ячів Віктора Циганкова не вистачило для перемоги над "Колосом", Фото: ФК "Динамо" Київ

У 13-му турі УПЛ "Динамо" не змогло вдома перемогти "Колос" - 2:2. Що потрібно знати про гру?

Поле було в поганому стані. Морозна погода та вчорашній матч "Олімпіка" проти ФК "Львів" призвели до того, що господарі поля втратили перевагу в командних швидкостях та індивідуальній майстерності. На перше місце вийшла фізична готовність, яка в гравців "Колоса" виявилася не гіршою за суперника.

"Динамо" не встигло відновитися від матчу проти "Ференцвароша". Підопічні Мірчі Луческу виглядали явно втомленими фізично та емоційно після заключного матчу єврокубків. Гравці себе не змогли повноцінно налаштувати на останню гру перед відпусткою.

Арбітр став головним "героєм" матчу. Ігор Пасхал призначив два пенальті та показав дві червоні картки після перегляду відеоповтору. Обидва пенальті були суперечливими та далеко не очевидними. Арбітр вилучив динамівця Володимира Шепелєва, але показав тільки жовту карту за аналогічний фол Євгену Селезньову.

Провалився Миколенко

Віталій Миколенко провів невдалий матч. Захисник "Динамо" порушив правила у власному штрафному майданчику на початку другого тайму, що зумовило пенальті. В кінці гри рикошет від Миколенка призвів до другого голу у ворота Георгія Бущана.

Віктор Циганков відзначився "дублем". Лідер "Динамо" реалізував пенальті та вдало зіграв на добиванні.

Команді Луческу не вистачило реалізації та сконцентрованості. Надмірна впевненість у власних силах призвела до втрати очок. Кияни отримали пенальті та вилучення на рівному місці. Владислав Супряга та Олександр Караваєв не забили в порожні ворота. "Колос" відігрався в наступній атаці після другого прощеного голу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луческу розлютувався – тренер "Динамо" розкритикував VAR

Після 13-ти турів УПЛ "Динамо" має у своєму активі 30 очок. На 4 менше у "Шахтаря", але "гірники" свою гру проти "Інгульця" проведуть 13 грудня.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" оскандалилося в матчі з "Колосом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути