Ексклюзиви
четвер, 10 грудня 2020 00:50

Луческу переміг Реброва

Київське "Динамо" перемогло угорський "Ференцварош" у заключному турі групового турніру Ліги чемпіонів — 1:0. Матч відбувся в Києві. Єдиний м'яч на 60-й хв. забив захисник Денис Попов.

— Треба віддати належне тренеру киян Мірчі Луческу, — коментує матч 61-річний Ігор Яворський, колишній футболіст і тренер. — Якщо раніше в "Динамо" семеро захищалися, а троє спостерігали за цим процесом, то тепер усі відпрацьовують на оборону. Румун згуртував колектив, відвернув його увагу від другорядних процесів і змусив працювати на результат. І його було досягнуто, що є головним показником тренерської роботи. Бо від самого початку групового турніру стало зрозуміло, що киянам і "Ференцварошу" залишається лише боротися за Лігу Європи.

Звісно, в команди є ще багато недоліків. Невпевнена оборона. Захисники втрачають м'яч у простих моментах і дозволяють супернику весь час нагнітати ситуацію біля наших воріт. Не вражають опорники Сидорчук і Гармаш. Від них важко дочекатися якісної гри, а вилучень і попереджень — більше, ніж достатньо. Думаю, найкращі часи цих виконавців минули.

Слабким залишається напад. Мрію про такого нападника в "Динамо", який забиватиме бодай 20 голів за ­сезон.

"Ференцварош" здивував. При очевидній слабкості чемпіонату Угорщини команда українського тренера Сергія Реброва володіла ініціативою і тиснула на наші ворота упродовж усього матчу. Зазвичай українські клуби легко розбиралися з угорськими, але вчора динамівцям було важко.

Про перспективи в Лізі Європи говорити складно. Керівництво мусить зробити точкові придбання. Буде час на якісний тренувальний процес. Думаю, бодай кілька раундів Ліги Європи "Динамо" здатне здолати.

Жеребкування 1/16 фіналу Ліги Європи відбудеться 14 грудня, понеділок.

Зараз ви читаєте новину «Луческу переміг Реброва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути