понеділок, 29 липня 2013 02:47

"Динамо" обіграло у Києві ПФК "Севастополь"

"Динамо" обіграло у Києві ПФК "Севастополь"
Фото: vk.com

Київське "Динамо" обіграло у Києві ПФК "Севастополь" з рахунком 2:0. У складі киян відзначились Лукман Аруна та Дімерсін Мбокані, повідомляє УНН.

Матч розпочався зі швидкісних атак "Динамо". Андрій Єрмоленко не забив з близької відстані у вже практично порожні ворота "Севастополя". Рахунок своїм потужним ударом відкрив Лукман Аруна. Після забитого голу "Динамо" продовжувало тиснути на ворота "Севастополя", але не використало чотири гольових момента. Ближчим до свого успіху був Мбокані, але він не потрапив у ворота. Перший тайм закінчився з рахунком 1:0 на користь київського клубу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гол Дугласа Кости приніс перемогу "Шахтарю" над "Чорноморцем"

У другому таймі кияни продовжували тиснути на ворота "Севастополя" і Мбокані забив другий гол у ворота "Севастополя". Матч закінчився з рахунком 2:0 на користь київського "Динамо".

В наступному турі київське "Динамо" зіграє центральний матч туру з донецьким "Шахтарем" на "Донбас- Арені" 4 серпня 2013 року.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" обіграло у Києві ПФК "Севастополь"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути