неділя, 25 вересня 2011 12:40

"Динамо" і "Шахтар" влаштували безгольову виставу
20

Фото: Фото: ФК "Шахтар"

Матч двох українських грандів "Динамо" і "Шахтаря" закінчився безрезультатно але потягнув за собою цікаву гру. Зустріч контролювали гравці ФК "Динамо" та швидкі атаки суперника не давали їм розслабитися.

В цілому матч видався цікавим для вболівальників обох команд. В очах гравців було видно жагу до перемоги але на жаль сили виявилися рівними. Можна сказати точно що командам є до чого прагнути.

У відсутності Мілевського на поле вийшов Шевченко, а пару Вукоєвичу в центрі поля склав Гармаш. Денис міг стати і героєм головної зустрічі першого кола, але трохи не пощастило. На 57-й хвилині півзахисник отримав м'яч в двадцяти метрах від воріт і обвідним ударом відправив його в... штангу.

Потім ініціатива перейшла до "Шахтаря". Завдяки зусиллям Дугласа Кости, який вийшов на заміну, гірникам вдалося нав'язати свою гру "Динамо". Шанси відзначитися були у Вілліана і Тейшейри, але впевнено діяла пара центральних захисників Бетао - Хачеріді на чолі з Шовковським, повідомляє РБК Спорт.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" і "Шахтар" влаштували безгольову виставу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути