четвер, 24 жовтня 2013 11:18

"Динамо" - фаворит групи. Їм просто не щастить" - наставник "Туна"

Наставник швейцарського "Туна" Урс Фішер вважає київське "Динамо" фаворитом групи. Про це тренер розповів на регламентній передматчевій прес-конференції. До журналістів Фішер прийшов разом із капітаном команди Деннисом Хедігером. Півзахисник тримав у руках дві пари бутс і пляшку води.

Коуч "Туна" говорив грамотно і толерантно, з повагою висловлювався про суперника і свого візаві Олега Блохіна. Навіть виникло відчуття, що він більше вірить у "Динамо", ніж деякі українці.

"Динамо" — фаворит нашої групи. Я казав про це раніше і тепер не змінив своєї думки, - каже Фішер. - У перших двох турах кияни набрали всього одне очко. Вважаю, що їм не пощастило з "Генком" та деякою мірою з "Рапідом". Коли ведеш у рахунку 2:0, то треба вигравати матч.

Я бачив поєдинки "Динамо" і знаю з ким нам доведеться грати. Налаштовую команду на перемогу. Якщо не вийде виграти, то нас влаштує і одне очко. Але щоб його здобути, то потрібно показати дуже хорошу гру. Ми маємо проявити мужність, зібраність та концентрацію. Очікую, що кияни зіграють в атакувальний футбол. Нам у свою чергу не можна думати тільки про захист. Постараємось контролювати м'яч і проводити атаки."

Хедігер узагальнив слова свого наставника.

"Постараємось показати хорошу гру, здобути тут очки і відірватися від конкурентів", - зазначив капітан. Зараз "Тун" займає другу позицію у групі.

Швейцарці добре пам'ятають 2005-й рік, коли "Тун" залишив "Динамо" без Ліги чемпіонів, а Леоніда Буряка без роботи.

"У футболі трапляються несподіванки. У тих матчах ми хотіли добре зіграти і не мали наміру якось впливати на тренерів "Динамо". Ми розуміємо, що одне очко у двох матчах — це дуже мало для такої команди. Але ми знову постараємось добре зіграти. Я добре знаю Олега Блохіна і думаю, що у нього не має бути проблем. Він досвідчений тренер і знає, як вибиратися зі складних ситуацій".

У теперішньому складі "Туна" грають двоє футболістів, які пам'ятають протистояння з "Динамо".

"Нельсон Феррейра розповідав про смак перемоги та про позитивні емоції після гри", - зазначив Хедігер.

"Тун" проведе у Києві чотири дні.

"Як правило ми прилітаємо за день до гри, але через довгий переліт ми взяли собі ще один день. Ми ще не встигли подивитися ваше місто, адже наше першочергове завдання — це підготовка до матчу, а не туризм. Ми прогулялися навколо стадіону і переконалися, що Київ дуже красиве місто і тут є на що подивитися. Можливо після матчу у нас буде така нагода".

Вчора віце-капітан "Динамо" Андрій Ярмоленко відзначив 24-й рік народження.

"Якщо я з ним перетнуся, то обов'язково привітаю", - сказав Фішер. Хедігер пообіцяв презентувати Ярмоленку футболку "Туна".

Нагадаємо, матч "Динамо" — "Тун" розпочнеться сьогодні о 20:00.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" - фаворит групи. Їм просто не щастить" - наставник "Туна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути