неділя, 07 червня 2020 19:06

"Динамо" добило "Олександрію" в останні 15 хвилин

"Динамо" добило "Олександрію" в останні 15 хвилин
У першому таймі команди реалізували три пенальті. Фото Динамо Київ юа

Київське "Динамо" обіграло в матчі 25 туру чемпіонату України "Олександрію" – 5:1. У киян відзначилися Буяльский та Русин із пенальті й Миколенко з гри. У підопічних Шарана так само з пенальті забив Гречишкін.

Жодного разу в цьому сезоні київське "Динамо" не обіграло суперника, маючи явну перевагу. Здавалося, що цей матч не стане винятком. Але захист "Олександрії" буквально розвалився в останні 15 хвилин, дозволивши господарям довести рахунок до непристойного.

Каспар Дубра, який лишив гостей у меншості на початку другого тайму, навряд чи міг уявити, що його команда програє з таким рахунком. Початок матчу нічого поганого підопічним Шарана не віщував. Гольових моментів команди не мали аж до серії із трьох пенальті. Два з них реалізували господарі, а один – гості.

"Динамо" прийшла компенсація за якісь минулі несправедливості

Ніхто не знає, як би закінчився матч, якби не нестандартні дії Цітаїшвілі. Саме проти Георгія сфолили олександрійці у ситуації з першим пенальті. Далі сенсу грати на утримання рахунку для гостей не було. Вони спробували вирівняти гру, але трималися якраз до вилучення Дубри.

Будемо сподіватися, що цей матч – короткочасний провал "Олександрії" і її лідера Кирила Ковальця. Бо з такою грою розраховувати на минулорічний подвиг у Лізі Європи не доводиться.

Важко виділити когось і в господарів. Мабуть, їм прийшла компенсація за якісь минулі несправедливості. Бо сказати, що кияни награли на саме таку перемогу язик не повертається. Однак в Олексія Михайличенка з'являється шанс зачепитися за тренерське крісло. Визначальним буде матч наступного туру проти "Зорі".

Голи:
1:0 - 14 Буяльський, 2:0 - 20, пенальті Русин, 2:1 - 32, пенальті Гречишкін, 3:1 - 65 Миколенко, 4:1 - 81 де Пена, 5:1 - 83 Буяльський.

Динамо - Бойко, Шабанов, Миколенко, Кенджьора (Беніто, 85), Кадірі, Андрієвський (де Пена, 62), Шепелев, Сидорчук, Буяльський (Дуелунд, 84), Цітаішвілі (Караваєв, 62), Русин (Фран Соль, 74) .

Олександрія - Паньків, Бухал, Мірошниченко, Дубра, Пашаєв, Гречишкін, Лучкевич (Задерака, 68), Банада (Гордієнко, 59), Третьяков (Шастал, 80), Ковалець (Грицук, 68), Сітало (Безбородько, 68).

попередження:
Сидорчук (7), Дубра (20), Банада (25), Кадірі (31), Шепелев (45), Андрієвський (50).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марлос феєерить. "Шахтар" легко розбив "Десну" в центральному матчі туру

"Динамо" залишилося на третій сходинці турнірної таблиці, маючи 49 балів, та поступаючись "Зорі" за результатами особистих зустрічей. В "Олександрії" – 43 пункти і 5 місце.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" добило "Олександрію" в останні 15 хвилин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути