неділя, 31 травня 2020 20:17

"Динамо" було кращим перші 30 хвилин – Каштру

"Динамо" було кращим перші 30 хвилин – Каштру
Каштру каже, що вніс корективи в перерві. Фото ФК "Шахтар"

Головний тренер "Шахтаря" Луїш Каштру прокоментував перемогу в 24-му турі УПЛ над "Динамо" (3:1).

- Дуже складний момент - протягом 2 місяців ми були без змагань. Нам було складно працювати в цей час. Розуміли, що нам належить суперник-інкогніто після паузи.

Були добре налаштовані, але складно представляли, що буде після паузи. Приємно повернутися з перемогою. Відірвалися ще більше, тепер відрив від другого місця 16 очок. У розіграші ще 24 очка. Ми ще не досягли своєї мети, але ми ближче.

- Тете готувався до виходу перед другим голом Марлоса. Гол поміняв плани на заміну?

Так. Трохи притримав заміну Марлоса. Можливо, він знав, що Тете вийде зараз. Другий гол додав йому трохи мотивації. Марлос великий професіонал, але у нього були фізичні складності. Але після голу він ще трохи зміг продовжити гру.

Марлос - гравець, чиї якості не ставляться під сумніви. Відчуває себе спокійно в грі з м'ячем обома ногами. Другий гол додав нам спокою, фантастичний гол. Це було дуже важливо.

- Наскільки "Шахтар" зараз готовий?

Команди завжди можуть прогресувати і рости. Ми завжди можемо піти трохи далі. Після паузи, роботи вдома, у нас було всього 2,5 тижні в полі. Ми ніби провели 3-и збори. Було важко всім цим керувати.

Я не оцінюю тільки фізику, ще техніку, тактику, психологію. Це важливі аспекти команди і в індивідуальному плані. Ми можемо бути продуктивні на 70%, але на 30 ще треба додати. До кінця сезону поставимо команду на вищий рівень.

Спочатку побачили складності. "Динамо" було кращим перші 20-30 хвилин. Вони були більш агресивними, забирали у нас всі зони. Але час минав, ми виглядали все краще, контролювали гру. Зрозуміли по першому тайму, що нам потрібно рости, що і зробимо до кінця чемпіонату, - сказав Каштру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Михайличенко розповів про причини поразки "Динамо"

В іншому матчі туру "Ворскла" зіграла внічию - 1:1 зі "Львовом".

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" було кращим перші 30 хвилин – Каштру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути