понеділок, 01 жовтня 2012 15:24

Динамівське дербі на "Олімпійському" розсудить нефартовий для Загреба англієць

Динамівське дербі на "Олімпійському" розсудить нефартовий для Загреба англієць
В останній раз Аткінсон судив "Динамо" в 2009 році. Фото: telegraph.co.uk

У найближчу середу київське "Динамо" проведе другий матч в основній сітці Ліги чемпіонів: "біло-блакитні" зіграють у Києві з загребським "одноклубниками". Сьогодні УЄФА визначив склад бригади рефері на цю зустріч, яка буде представляти Англію.

Головним арбітром поєдинку призначено відомого рефері Мартіна Аткінсона. 41-річний житель Йоркшира - один з найавторитетніших суддів в Європі. Міжнародні матчі обслуговує з 2006 року. C київським "Динамо" зустрічався одного разу - 20 жовтня 2009 року він працював на матчі групового етапу Ліги чемпіонів "Інтер" - "Динамо", коли кияни зіграли з майбутнім переможцем турніру, командою Жозе Моурінью, в гостях внічию - 2:2.

C загребським "Динамо" Аткінсон зустрічався також одного разу: 2 листопада 2011 року він зафіксував їхню поразку від "Аякса" в групі ЛЧ - 0:4.

На лініях Аткінсону будуть допомагати Саймон Бек і Стюарт Берт. Функції додаткових суддів, що стежать за подіями до воріт команд, виконають Андре Маррінер і Джон Мосс. "Четвертий" суддя - Джейк Коллін.

Нагадаємо, "Динамо" (Київ) зіграє на "Олімпійському" з одноклубниками з Загреба 3 жовтня. Початок матчу о 21:45. Трансляція на телеканалі 1+1.

Зараз ви читаєте новину «Динамівське дербі на "Олімпійському" розсудить нефартовий для Загреба англієць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути