вівторок, 29 квітня 2008 15:51

Димитренко серйозно настроюється на наступного суперника

У німецькому Штутгарті відбулася прес-конференція, присвячена турніру 3 травня, в рамках якого другий номер WBO український суперважковаговик Олександр Димитренко (27-0, 17 КО) зустрінеться з пуерторіканцем Дерріком Россі (18-1, 10 КО), а німець Фірат Арслан (28-3-1, 18 КО) проведе захист титулу чемпіона світу WBA в першій важкій вазі з американцем Дернеллом Уілсоном (23-6-3, 20 КО).

Українцю дістався досить серйозний суперник: Россі зазнав лише однієї поразки - від американця Едді Чемберса, а на початку цього року здобув перемогу над відомим боксером Реєм Мерсером. "Радий знову повернутися в Штутгарт, де провів декілька своїх поєдинків, - зазначив Димитренко. - Дуже, дуже серйозно ставлюся до Дерріка Россі. Моїми спарринг-партнерами були хороші боксери - Ларрі Дональд і Фернелі Феліс. Враховуючи прекрасну підготовку і досвід мого тренера Фріца Здунека, націлений на вдалий поєдинок".

"Перший раз приїжджаю до Європи і до Німеччини, - сказав Россі. - Проти мене вийде боксер, кар"єра якого до цього бою складалася вельми вдало. Прізвисько Кулак Шаоліня отримав від азіатських тренерів, які тренували мене до цього поєдинку в Китаї. Приїхав сюди за перемогою!"

"Перший захист титулу завжди особливий, але я завжди підхожу до боїв з хорошим настроєм і добре підготовленим. Думаю, що тренувальний процес в австрійському Зольдені вдався - почуваю себе набагато краще, ніж під час бою з Вірджіллом Хіллом. Завжди прагну зустрітися з сильними боксерами, а в першій важкій вазі Уілсон володіє найважчим ударом. Я не люблю гучних обіцянок - просто зроблю все, щоб виграти у одного з кращих представників моєї ваги!" - сказав Арслан.

"До цього бою готувався у Флориді, відомій своїми пляжами. До речі, в тренувальний процес включив пробіжки по піску. Арслан дуже сильний у фізичному плані і володіє хорошим захистом. У США він відомий не тільки завдяки перемозі над екс-чемпіоном світу Вірджіллом Хіллом, але і завдяки нокауту над Григорієм Дроздом. Фірат - труженик. Моя мрія стати чемпіоном світу нарешті збудеться", - повідомив Уілсон.

Sports.ru
Зараз ви читаєте новину «Димитренко серйозно настроюється на наступного суперника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути