четвер, 07 жовтня 2010 10:49

Дикань потрапив у трійку найкращих гравців СНД

Дикань потрапив у трійку найкращих гравців СНД
Російська газета "Спорт-Экспресс" опублікувала результати чергового референдуму "Зірка" для визначення найкращого футболіста місяця на території країн СНД і Балтії. Переможцем за підсумками вересня став нападник збірної Росії і пітерського "Зеніта" Олександр Кержаков, який набрав 61 бал.

На другому місці опинився ще один російський форвард - Андрій Аршавін з лондонського "Арсеналу" (48 балів), а ось на третій позиції розташувався воротар збірної України та московського "Спартака" Андрій Дикань (34 бали).

Що стосується загального заліку "Зірки" (січень - вересень), то тут лідерство захопив Андрій Аршавін, який за підсумками проведених опитувань сумарно набрав 228 балів і відтіснив на другу сходинку свого партнера по лінії нападу збірної Росії Романа Павлюченка з лондонського "Тоттенхема" (198 балів).

Замикає ж трійку лідерів півзахисник збірної України та московського "Локомотива" Олександр Алієв: у його активі 196 залікових пункти, тобто всього на два менше, ніж у Павлюченка.
За матеріалами Динамо Киев от Шурика
Зараз ви читаєте новину «Дикань потрапив у трійку найкращих гравців СНД ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути