пʼятниця, 20 березня 2009 08:16

Дік Адвокат назвав себе великим експериментатором

Дік Адвокат назвав себе великим експериментатором
Головний тренер ФК "Зеніт" Дік Адвокат прокоментував результат матчу-відповіді 1/8 фіналу Кубка УЄФА проти "Удінезе" (1:0).

"Дії експериментальної лінії оборони мені сподобалися. Наприклад, Кім Дон Чжин проводив перший матч у сезоні, але чудово боровся з гравцями збірної Італії Ді Натале та Квальяреллою. Що стосується Тимощука, то він не любить грати на позиції центрального захисника, але погодився на це заради команди. Надалі не планую використовувати його так само. Семшова я поставив на лівий фланг тому, що Ширл на цій позиції діє невпевнено, а Ігор за комплекцією схожий на Ді Натале, і, на мою думку, міг вдало оборонятися проти нього.

Чи здатний "Удінезе" виграти Кубок УЄФА? Якщо вони обіграли нас, вони здатні обіграти будь-яку команду. У них сильний склад у півзахисті та в атаці. Сьогодні вони були не такі потужні, але в Удіні діяли на набагато вищому рівні.

Данні не готовий замінити Аршавіна в ролі лідера команди? Навіщо сумувати за Аршавіним, якщо він давно вже грає за іншу команду. Повторюся, до гравців претензій у мене немає", — цитує тренера телеканал "Спорт".

СПОРТ-ЭКСПРЕСС, sportbox.ru

Зараз ви читаєте новину «Дік Адвокат назвав себе великим експериментатором». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути