понеділок, 18 лютого 2008 14:05

Діда отримав травму спини на лавці запасних

Воротар "Мілана" Діда отримав травму спини, знаходячись на лавці запасних під час суботнього матчу чемпіонату Італії проти "Парми", який закінчився з рахунком 0:0. Піднявшись зі свого місця, голкіпер несподівано зупинився і схопився за спину. Отримавши медичну допомогу, Діда залишив арену на носилках.

Точна причина травми бразильця невідома, але італійські газети припускають, що Діда отримав пошкодження через холодну погоду в Пармы або через те, що сидіння на лавці запасних було дуже маленьким. Про терміни відновлення воротаря не повідомляється.

В неділю кадрові труднощі "Мілана" у воротарській лінії посилилися, коли голкіпер команди Желько Калач під час тренування вивихнув вказівний палець правої руки. Коли Калач, який останнім часом є основним воротарем "Мілана", зможе повернутися на поле, стане відомо у вівторок за підсумками поглибленого медобстеження.

У першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти "Арсеналу" місце в воротах італійської команди може зайняти третій голкіпер Валеріо Фьорі. Востаннє він виходив на поле у складі "Мілана" в сезоні-2003/04.

Матч "Арсенал" - "Мілан" відбудеться в середу 20 лютого в Лондоні і почнеться о 21 годині 45 хвилин за київським часом

"Лента.ру" 
Зараз ви читаєте новину «Діда отримав травму спини на лавці запасних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути