Ексклюзиви
понеділок, 13 січня 2014 11:40

Дід Мороз купив квитки на Олімпіаду у Сочі

Дід Мороз купив квитки на Олімпіаду у Сочі
Дід Мороз відвідає жіночий хокей ФОТО: sochi2014.com

Дід Мороз купив квиток на жіночий хокейний турнір на Олімпійських іграх 2014 року у Сочі. Про це повідомляється у прес-релізі оргкомітету Сочі-2014.

Також Дід Мороз на Олімпіаді планує відвідати змагання з лижних гонок, ковзанярського спорту і лижного двоборства. Чи є у нього квитки на ці змагання або він тільки збирається їх купити, не уточнюється.

На який саме матч з жіночого хокею Дід Мороз придбав квиток, не повідомляється. Квитки продаються на сайті Сочі-2014. За відвідування матчу групового етапу з хокею серед жінок доведеться заплатити від 500 до двох тисяч рублів, квиток на матчі 1/4 фіналу коштує до 3,5 тисячі, найдорожчий квиток на півфінали обійдеться в сім тисяч рублів, а, щоб відвідати фінальний матч, потрібно заплатити від двох до 11 тисяч рублів.

Російському Дідові Морозу, який живе в місті Великий Устюг, в 2009 році було присвоєно статус "офіційного Діда Мороза Сочі-2014" . Під час Ігор він житиме в резиденції в Олімпійському парку, яка відкриється 6 лютого.

Зараз ви читаєте новину «Дід Мороз купив квитки на Олімпіаду у Сочі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути