середа, 08 січня 2014 18:35

Антени в пальмах, "замерзла крапля", косяк форелей: як виглядають об'єкти сочинської Олімпіади з висоти пташиного польоту
47

Фото: Фото: bigpicture.ru
гірськолижний курорт "Роза Хутор"
станція "Эсто-Садок"

Менше місяця залишається до початку Олімпійських ігор у Сочі. Вони пройдуть з 7 по 23 лютого. Україна на Іграх представлять близько 50 спортсменів у 11 з 15 видів спорту.

Костьольна об'єктів майбутньої Олімпіади, то за словами мера міста Анатолія Пахомова, їх будівництво та підготовка інфраструктури завершені. Оцінити їх готовність можна за фотографіями, які зроблені з висоти пташиного польоту.

Відзначимо, що Сочі перейшов на спецрежим. В'їзд в місто закритий, а жителям заборонили використовувати особистий транспорт. В охороні порядку також задіяні більше 2 тисяч одиниць техніки, 72 повітряних судна і навіть кінні загони.

Близько 30 тисяч співробітників поліції безперервно перевіряють паспорти, що багатьох громадян порядком дратує. Однак після терактів у Волгограді деякі жителі міста вважають такі заходи безпеки повністю виправданими.

У той же час окремі спортсмени вже заявили, що місто схоже на укріплений табір, в якому мешкають лише поліція й солдати, і це може зіпсувати атмосферу спортивного свята.

За матеріалами Reuters, liga.net

Зараз ви читаєте новину «Антени в пальмах, "замерзла крапля", косяк форелей: як виглядають об'єкти сочинської Олімпіади з висоти пташиного польоту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути