середа, 08 січня 2014 11:41

Знаменита гірськолижниця пропустить Олімпіаду в Сочі

Знаменита гірськолижниця пропустить Олімпіаду в Сочі
Замість Олімпіади Вонн доведеться лікувати коліно. Фото: reuters.com

Олімпійська чемпіонка з гірських лиж, американська спортсменка Ліндсей Вонн не братиме участі в Олімпійських іграх у Сочі. Про це вона повідомила на своїй сторінці в Facebook. Причиною такого рішення стала травма коліна.

За словами Вонн, найближчим часом їй зроблять операцію. Повернутися до змагань вона зможе тільки в лютому 2015 року. Спортсменка планує виступити на чемпіонаті світу з гірськолижного спорту в 2015 році, який пройде в Вейл (Колорадо, США).

Вонн пошкодила коліно під час катання у Валь- д'Ізер у Франції 21 грудня. Раніше те саме коліно вона травмувала вже двічі. Після падіння на чемпіонаті світу в лютому 2013 року в австрійському Шладмінгу спортсменка перервала тренування до серпня. У листопаді вона знову впала під час тренувань в Колорадо, що посилило наслідки старої травми.

Ліндсей Вонн є найбільш титулованою американською спортсменкою в історії гірськолижного спорту. Вона 59 разів перемагала на етапах Кубка світу. На Олімпійських іграх 2010 року у Ванкувері вона завоювала золото в швидкісному спуску, а в супергіганті посіла третє місце.

Зараз ви читаєте новину «Знаменита гірськолижниця пропустить Олімпіаду в Сочі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути