вівторок, 15 грудня 2009 15:45

Діакате стане гравцем "Сент-Етьєна"

Діакате стане гравцем "Сент-Етьєна"

За даними авторитетного видання France Football з січня 2010 року склад "Сент-Етьєна" підсилить захисник "Динамо" Папе Діакате.

25-річний захисник проведе півроку у складі "Зелених" на правах оренди з опцією покупки під час терміну позики за 8,5 мільйонів євро. Контракт капітана збірної Сенегалу з киянами закінчується влітку 2011 року.

Це один з кроків в роботі достатньо благополучного клубу, який на даний момент займає 17-е місце в турнірній таблиці. Також буквально сьогодні пізнім ранком L"Еquipe стало відомо про звільнення головного тренера команди Алена Перрена після зустрічі із спортивним директором клубу Дамьєном Комоллі.

Пап Діакате (21 червня 1984, Дакар, також зустрічається написання Папе) - сенегальський футболіст, захисник київського "Динамо" і національної збірної Сенегалу. Виріс в невеликому рибальському поселені Уакам, в сім"ї жандарма. Був чотирнадцятою дитиною в сім"ї. У 2001 році переїхав до Франції, де почав грати за "Нансі". Отримав у клубі капітанську пов"язку. Був одним з найкращих захисників французького чемпіонату 2006/2007. Влітку 2007 року був куплений київським "Динамо" за 10 мільйонів євро.

Перший гол за "Динамо" забив головою під час розіграшу штрафного під час матчу в Києві з "Дніпром" 30 листопада 2008. Це була 28-а гра Діакате за "Динамо".

За матеріалами Football.ua, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Діакате стане гравцем "Сент-Етьєна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути