вівторок, 15 грудня 2009 15:37

Матч проти "Таврії" став ювілейним для "Динамо" і Мілевського

Матч проти "Таврії" став ювілейним для "Динамо" і Мілевського

Матч проти сімферопольської "Таврії" став для "Динамо" ювілейним, 550-м в елітному дивізіоні. Для досягнення цієї позначки динамівцям знадобилося трохи менше 18-ти років - 7 березня 1992 року "Динамо" відкрило для себе сторінку чемпіонату України, обігравши удома харківський "Металіст" (2:1).

Перемога над представником столиці Криму стала для "Динамо" вже восьмою поспіль, причому в семи останніх поєдинках команда забиває не менше трьох м"ячів. Різниця м"ячів при цьому - 38:9! Завдяки перемозі підопічні Валерія Газзаєва продовжили свою безпрограшну серію до 22-х матчів. Для "Таврії" ж ця поразка стала першою в нинішньому сезоні.

На рахунку капітана команди Артема Мілевського, який відкрив рахунок матчу в Сімферополі, вже 35-ть голів в елітному дивізіоні. Свій перший м"яч Артем провів вже в далекому сезоні 2002/2003, відзначившись в матчі з тією ж "Таврією" (правда, не в Сімферополі, а в Києві).

ФК "Динамо" (Київ)

Зараз ви читаєте новину «Матч проти "Таврії" став ювілейним для "Динамо" і Мілевського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути