вівторок, 18 березня 2008 14:26

Дев"ять гравців київського "Динамо" роз"їдуться по різних збірних

Окрім шістьох динамівців (Шовковський, Михалик, Допілка, Несмачний, Гусєв, Кравець), на яких Олексій Михайличенко розраховує в поєдинку національних збірних України і Сербії, троє представників київського клубу викликано для участі в офіційних і товариських матчах збірних інших країн.

Збірна Гвінеї 25-го березня в Парижі зіграє товариську зустріч проти Того. Нападник "Динамо" Ісмаель Бангура в заявці збірної.

Цікавий матч в наступну середу, 26-го березня, пройде в Брюсселі - збірна Бельгії прийме Марокко. Зіграти за африканців розраховує динамівець Бадр Ель Каддурі, що потрапив в число кандидатів на місце в складі.

Капітан збірної Узбекистану Максим Шацких викликаний для участі в кваліфікації Кубка світу-2010. Його збірна зіграє проти Саудівської Аравії 26-го березня в Ташкенті. Перед цим узбеки проведуть товариський матч проти Йорданії, але його динамівець швидше за все пропустить - Максим  має зіграти за "Динамо" в чемпіонаті України проти криворізького "Кривбаса".

Офіційний сайт "Динамо"
Зараз ви читаєте новину «Дев"ять гравців київського "Динамо" роз"їдуться по різних збірних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути