вівторок, 28 жовтня 2008 11:27

Девід Хей веде переговори про поєдинок з братами Кличко

Англійський боксер-важкоатлет Девід Хей почав переговори з братами Кличко про поєдинок, який може відбутися влітку 2009 року, повідомляє інтернет-видання Boxingscene. Хей хоче зустрітися з одним із братів. Наразі Володимир Кличко є чемпіоном світу за версіями WBO (Всесвітня боксерська організація) та IBF (Міжнародна боксерська федерація), а Віталію Кличку належить чемпіонський титул WBC (Всесвітня боксерська рада).

Зі слів Хея, якщо він добре проведе поєдинок з Монте Барреттом 15 листопада 2008 року у Лондоні, у нього будуть хороші шанси зустрітися з одним з українських боксерів у 2009 році. Бій з Барреттом буде для Хея дебютним у важкій категорії. У березні 2008 року Хей став абсолютним чемпіоном світу у ваговій категорії до 90,9 кілограма, після чого оголосив про перехід у важку вагу.

У серпні 2008 року Хей оголосив, що готовий битися з будь-яким з братів Кличко. Англієць назвав обох українців "нюнями".

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Девід Хей веде переговори про поєдинок з братами Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути