вівторок, 16 вересня 2008 19:21

Девід Хей так всіх налякав, що з ним ніхто не хоче битися

Екс-чемпіон світу в першій важкій вазі британець Девід Хей, що вже декілька місяців обіцяє навести лад у суперважкому дивізіоні, до сьогодні не може знайти собі суперника для призначеного на 15 листопада поєдинку в рамках суперважкої ваги.

За умовами телевізійного контракту суперник Хея повинен входити в першу десятку рейтингів провідних світових організацій, і до останнього часу передбачалося, що 15 листопада Хей зустрінеться з американським боксером Кевіном Джонсоном (#7 WBA), що не має поразок, проте промоутер Джонсона Джо Дегардія повідомив "Boxingscene.com" про те, що переговори з представниками британця закінчилися нічим. "Минулого тижня вони зв"язувалися зі мною, і ми обговорювали цей поєдинок, проте з тих пір мої телефони мовчать", - сказав Дегардія.

Сьогодні вранці в Лондоні пройшла прес-конференція, на який повинен був бути оголошений суперник Хея, але команда британця не змогла дати остаточну відповідь. Менеджер Хея Адам Бут заявив, що кандидатура Кевіна Джонсона знята, оскільки він запросив дуже багато гроші, проте ще до цієї прес-конференції Дегардія відзначив, що "питань з приводу гонорару немає, і Кевін Джонсон готовий зустрітися з Хеєм і може вийти на ринг вже 15 листопада".

Як новий кандидат на бій з Хеєм Бут назвав іншого американського боксера - 25-річного Джей Ді Чепмена (#7 WBO, #9WBA), який нібито погодився з запропонованими умовами, але потім злякався майбутнього поєдинку, хоча за інформацією "Boxingscene.com", представники Чепмена відмовилися від цієї пропозиції ще напередодні з фінансових причин. Втім, американський промоутер Хея Річард Шафер, який був присутній на прес-конференції, виразив упевненість в тому, що їм все ж таки вдасться домовитися з командою Чепмена.

Відзначимо також, що за інформацією деяких джерел, одним з головних кандидатів у суперники Хея є американець Еді Чемберс (#8 IBF), хоча його ім"я не було назване на сьогоднішній прес-конференції.

Зараз ви читаєте новину «Девід Хей так всіх налякав, що з ним ніхто не хоче битися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути