неділя, 04 лютого 2007 10:34

Дериземля виборов бронзу чемпіонату світу з біатлону

 

Чемпіонат світу з біатлону в італійському Антхольці розпочався надзвичайно вдало для України. Уже у першій гонці - спринті у чоловіків - Андрій Дериземля, 29 років, виборов бронзу.

Андрію вдалося влучно відстрілятися і протягом гонки показати непогану швидкість. На другому відрізку він програвав 20-30 секунд. Але на останньому вже не поступався лідерам. У підсумку переможцеві Оле-Айнеру Бйорндалену він програв 25.8 секунди. Норвежець припустився одного промаху, але це не завадило йому перетнути фінішну лінію першим. Срібло завоював чех Міхал Шлезінгер.

Ще троє українців розташувалися наступним чином: Олександр Біланенко - 21-й, Олексій Айдаров - 29-й, а Олексій Коробейніков - 36-й, повідомляє сайт Федерації біатлону України.

Андрій Дериземля уже має медаль з Антхольцу. У 2003 році він виграв тут гонку з масовим стартом на одному з етапів Кубка світу.

Сьогодні чоловіки вийдуть на старт у гонці переслідування.

Зараз ви читаєте новину «Дериземля виборов бронзу чемпіонату світу з біатлону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути